Mini Football

Πρωταθλητές παντού!

Το 15o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5x5 Φοιτητών & Σπουδαστών, Total UNI-League, μπήκε στην τελική του ευθεία!

Όλη η Ελλάδα βγάζει τους τοπικούς νικητές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με φόντο την τελική μονομαχία, η οποία θα συνοδευτεί από μια φαντασμαγορική γιορτή.
Η τελική φάση θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην μοναδική φιέστα που θα διεξαχθεί στο Σοφικό Κορινθίας και θα αναδείξει τους πρώτους των πρώτων για τη φετινή σεζόν.

Στα Ιωάννινα, το ΙΕΚ Δέλτα Ιωαννίνων κέρδισε στον τελικό του πρωταθλήματος τους Predators με σκορ 6-3 και πανηγύρισε την κατάκτηση του θεσμού για 2η συνεχόμενη χρονιά!

Η διοργάνωση περικλείει στην μεγάλη παρέα της το μεγαλύτερο ελληνικό deal site εκδρομών, το οποίο ήρθε για να μας ταξιδέψει: Το www.ekdromi.gr που προσφέρει φανταστικές προσφορές για αποδράσεις και εκδρομές στα καλύτερα καταλύματα σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, θα στείλει τους πρωταθλητές σε υπέροχους προορισμούς.

Repeat όμως είχαμε και στην Κρήτη. Στο Ρέθυμνο, οι Align το σήκωσαν για 2η συνεχόμενη φορά, αφού επικράτησαν στον τελικό με σκορ 10-1 επί της ομάδας Γίβεντα. Στον τελικό του Κυπέλλου, η ομάδα των κέρδισε 9-1 τους Μακελειό Team
Στην Αθήνα, τα ματς της Τρίτης θα βγάλουν Πρωταθλητή και Κυπελλούχο αντίστοιχα. Το ζευγάρι Amigos – Ramrod II αποτελεί τον τελικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στο Κύπελλο, θα μονομαχήσουν για την πρωτιά της πρωτεύουσας!

Οι Amigos έφτασαν στον μεγάλο τελικό κερδίζοντας τους Κωστάκηδες με 8-5, ενώ οι Ramrod II χρειάστηκαν την διαδικασία των πέναλτι (3-2, 6-6 το σκορ της κανονικής διάρκειας), προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση των εξαιρετικών Αδίστακτων, σε ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως το ματς της χρονιάς!

Στους μεγάλους επίσης ημιτελικούς του Κυπέλλου, οι Κωλομπαράδες κέρδισαν με 10-4 τους Θράκο FC, ενώ οι Moschato United FC επικράτησαν με σκορ 6-2 επί των Ceramica Martinez

Με το ξυραφάκι Xtreme 3 Sensitive η Wilkinson, χορηγός της διοργάνωσης, χαρίζει την πιο λεία και απαλή επιδερμίδα στον φοιτητή, για να μη μπορεί τίποτα να του πάει κόντρα! Το Xtreme 3 Sensitive με 3 εύκαμπτες λεπίδες, είναι ο καλύτερος σύμμαχός για την κορυφή! #FreeYourSkin #FreeYourPassion #FreeYourGoal

Το Total της ΦΑΓΕ είναι παρόν στο Total UNI-League με τον πιο δυναμικό τρόπο. To Total αποτελεί μία από τις πιο περήφανες ελληνικές μάρκες στο εξωτερικό με εξαγωγές σε περισσότερες από 40 χώρες και με ξεχωριστή μονάδα παραγωγής στην Αμερική, πέρα από την τεράστια Ελληνική μονάδα. Το Ελληνικό γιαούρτι, στην τέλεια του μορφή, προβάλλεται μέσα από το ποδόσφαιρο... στην τέλεια του μορφή, το Total UNI-League!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x