Θαλάσσια Σπορ

Πρωταθλητής Ελλάδας RS:X ο Βύρωνας Κοκκαλάνης

Πρωταθλητής Ελλάδας ιστιοσανίδων RS:X ο Βύρωνας Κοκκαλάνης του Ν.Ο.Τ.Κ. για μια ακόμη συνεχή χρονιά.

Ο Πανευρωπαϊκός πρωταθλητής και 3ος στον κόσμο συνεχίζει τις επιτυχίες του το 2013. Μετά την κατάκτηση του Χρυσού στο Πανευρωπαϊκό στην Βρέστη Γαλλίας τον Ιούλιο και του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα RS:X την άνοιξη στο Μπούζιος της Βραζιλίας, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, πρόσθεσε ακόμη μια επιτυχία στην καριέρα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Βάρκιζα.

Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Αυγούστου 1985 και ασχολείται με το σέρφινγκ από την ηλικία των 13 ετών. Μέχρι το 2004 αγωνιζόταν στην κατηγορία Mistral και έκτοτε στα RS:X. Από την πρώτη στιγμή της καριέρα του δίπλα του είναι ο Δημήτρης Πηλίχος, υπό τις οδηγίες του οποίου προπονείται.

Στην ηλικία των 25 τα επιτεύγματά του ήταν περισσότερα από κάθε άλλον Έλληνα που ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο άθλημα και σήμερα, θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους αθλητές στην Ελλάδα. Μετά την 6η θέση στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012 ο πρωταθλητής του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας έχει το βλέμα του στραμμένο στους Ολυμπιακούς του Ρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x