Βόλεϊ

Πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΔΑ η Ένωση Ιλίου

Πρωταθλήτρια ΕΣΠΕΔΑ 2017 και επίσημα αναδείχθηκε η Ένωση Ιλίου, αφού τη Δευτέρα στην τελευταία αναμέτρηση των πλέι οφ του πρωταθλήματος, πραγματοποιήθηκε η απονομή του Κυπέλλου.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της αήττητη στα πλέι οφ με 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, καθώς επικράτησε και του Μοσχάτου με 3-0 σετ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, πραγματοποιήθηκε η απονομή, την οποία έκανε ο πρόεδρος του ΔΑΟ Ιλίου, Δημήτρης Αποστολόπουλος. Με την παρουσία τους τίμησαν τη γιορτή από τον Δήμο Ιλίου ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής υπηρεσίας, Γιάννης Χαραλαμπόπουλος, η Νίκη Βομπιράκη, ταμίας του συλλόγου και εντεταλμένη των παιδικών σταθμών του Δήμου Ιλίου, καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου και Αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Ιλίου.

Η Ένωση απένειμε τα εύσημα σε όλες τις αθλήτριες για τη φετινή τους προσπάθεια, καθώς κατέκτησαν τον τίτλο με διαφορά 18 βαθμών από τη δεύτερη Ίριδα.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια έδωσε στην προπονήτρια, Βάσω Νικούλη, η οποία «έδεσε» ένα ποιοτικό και ανταγωνιστικό σύνολο.

Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στον υπεύθυνο του τμήματος βόλεϊ και εφόρου του γυναικείου τμήματος, Σπύρου Καραχάλιου, και στον κόσμο της ομάδας που την ακολούθησε όλη τη χρονιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x