Τεχνολογία

Πρώτες πληροφορίες για το νέο MS Office

Λίγο πριν την διάθεση της “Windows Technical Preview" έκδοσης των Windows 9, η ιστοσελίδα Verge έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες και τα πρώτα screenshots του επόμενου Microsoft Office.

Λίγο πριν την διάθεση της “Windows Technical Preview" έκδοσης των Windows 9, η ιστοσελίδα Verge έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες και τα πρώτα screenshots του επόμενου Microsoft Office (γνωστό και ως "Office 16").

Σύμφωνα με τις παρακάτω εικόνες, ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι η προσθήκη του "Tell Me" helper (που είδαμε για πρώτη φορά στις Office Online εφαρμογές), αλλά και το σκούρο γκρι χρώμα που κυριαρχεί στο περιβάλλον χρήσης της εφαρμογής.

Το χαρακτηριστικό "Tell Me" είναι αρκετά παρόμοιο με την λειτουργία Clippy και όπως αναφέρει το Μέσο, αναμένεται να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο αναζήτησης για τον χρήστη.

Επίσης, το Office Ribbon δίνει το «παρών» και σε αυτή την έκδοση του Office, χωρίς να υπάρχουν (για την ώρα τουλάχιστον) σημαντικές αλλαγές.

Άλλο, νέο χαρακτηριστικό, είναι επίσης η αυτόματη περιστροφή της εικόνας, ενώ όπως αναφέρει το Verge, η εταιρεία έχει βελτιώσει το Outlook email client και συγκεκριμένα τις επιλογές συγχρονισμού, εκτείνοντας αρκετά χώρο αποθήκευσης των email (σε σχέση με αυτό που υπάρχει στην τωρινή έκδοση του προγράμματος).

Διαβάστε περισσότερα και δείτε νέες εικόνες εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x