Games

Πρώτη επαφή με το ArcheAge

Η δυτική έκδοση του ArcheAge είναι επιτέλους γεγονός.

Πρόκειται για ένα από τα λίγα κορεάτικα ΜΜΟRPG που έχουν την τύχη να κυκλοφορήσουν και στη δυτική αγορά, κάτι που αποτελεί μόνο θετικό γεγονός για το είδος, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει γεμίσει με υπερβολικά πολλά δυτικά theme park ΜΜΟs.

Το Enternity είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τον πολυαναμενόμενο τίτλο των XLGAMES και Trion Worlds κατά την τρίτη closed beta βάση του, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει ακόμη μια κλειστή beta, έτσι ώστε ο τίτλος να περάσει σε open (beta) και εν συνεχεία στην κυκλοφορία, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί μέσα στο 2014. Το ArcheAge θα είναι free-to-play και θα αποτελέσει έναν από τους σημαντικότερους εκφραστές του sandbox σχεδιασμού σε online περιβάλλον, κάτι που εδώ και πολύ καιρό έχουμε αναφέρει πως αποτελεί το μέλλον για τα MMOs (και όχι μόνο).

Οι αντίπαλοί του δεν είναι τα ESO ή Wildstar, αλλά μόνο παλαιότερα ΜΜΟRPGs (κάποια από αυτά δεν υπάρχουν πια), όπως Lineage II, Star Wars Galaxies και Ultima Online, αλλά και μια νέα «γενιά» μελλοντικών, φιλόδοξων sandbox MMORPGs, που πιθανότατα θα δούμε μέσα στο 2015, όπως είναι τα EverQuest Next, Pathfinder Online και Black Desert Online. Όλα αυτά τα παιχνίδια, τόσο τα παλαιότερα, όσο και τα μελλοντικά, έχουν έναν κοινό στοιχείο με το ArcheAge: δίνουν τεράστια ελευθερία στον παίκτη.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε ένα νέο video για το παιχνίδι εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x