Games

Πρώτη επαφή με το Company of Heroes 2: Ardennes Assault

Με την κυκλοφορία του Company of Heroes 2 η Relic Entertainment αρχικά έστρεψε την εστίασή της στο Ανατολικό Μέτωπο και τις μάχες που έλαβαν χώρα σε ένα από τα όχι και τόσο δημοφιλή.

Με την κυκλοφορία του Company of Heroes 2 η Relic Entertainment αρχικά έστρεψε την εστίασή της στο Ανατολικό Μέτωπο και τις μάχες που έλαβαν χώρα σε ένα από τα όχι και τόσο δημοφιλή, αλλά ίσως το πιο αιματηρό θέατρο επιχειρήσεων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Φυσικά, το Company of Heroes και το Δυτικό Μέτωπο θα μπορούσε κανείς να πει ότι πάνε χέρι-χέρι, και έτσι η αρχή έγινε με το “The Western Front Armies”, το οποίο και έθεσε αντιμέτωπους τον Αμερικανικό στρατό με τους Oberkommando West σε συναρπαστικές multiplayer αναμετρήσεις.

Πλέον ήρθε η στιγμή και για την single-player εμπειρία - και αυτή δεν θα μπορούσε να έρθει με ένα καλύτερο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της Gamescom, το Enternity είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά το “Ardennes Assault”, το νέο πακέτο επέκτασης του δημοφιλούς RTS της Relic, με τον Mitchell Lagran να αναλαμβάνει ρόλο σχολιαστή και τον Quinn Duffy στο πεδίο της μάχης.

Το Ardennes Assault εμπνεύστηκε από την Μάχη των Αρδεννών, ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια του B’ ΠΠ, και η ιστορία του εκτείνεται σε 18 αποστολές, ή αλλιώς «σενάρια».

Με την σειρά να είναι γεμάτη από μάχες όπου η τακτική, η προσεκτική προσέγγιση, η γρήγορη σκέψη και η προσαρμογή σε νέα δεδομένα ορίζουν την λεπτή γραμμή ανάμεσα στην συντριβή και την επικράτηση, το νέο πακέτο επέκτασης δεν θα μπορούσε να διαφέρει.

Αφ’ ενός λόγω των δυναμικών objectives που κάνουν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια των αποστολών και -αν και προαιρετικά- προσφέρουν διάφορα οφέλη με την επιτυχή ολοκλήρωσή τους, αφετέρου λόγω του γεγονότος ότι η AI πλέον αντιδρά δυναμικά και προσαρμόζεται στις επιλογές των παικτών, ανεβάζοντας τον δείκτη της πρόκλησης στο μέγιστο.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x