Games

Πρώτη επαφή με το Far Cry 4

Ένα από τα παλαιότερα franchises της Ubisoft - και ενώ ποτέ δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί σε δημοτικότητα άλλα IPs του Γάλλου publisher - το Far Cry από την αρχή κατάφερε να αιχμαλωτίσει το κοινό.

Μετά την κυκλοφορία του τρίτου μέρους, το ενδιαφέρον ανανεώθηκε για την σειρά και έτσι το Far Cry 4 είναι προ των πυλών, με την πρώτη… γεύση να έχει δοθεί από την E3 και μετέπειτα από την hands-on παρουσίαση στην Κολωνία της Γερμανίας, στο πλαίσιο της Gamescom. Επόμενη στάση ήταν το Παρίσι, όπου και στο ειδικό event που διοργανώθηκε από την Ubisoft το Enternity είχε τη δυνατότητα να σχηματίσει μια καλύτερη εικόνα για τον πολυαναμενόμενο τίτλο, μέσα από ένα πολύωρο hands-on session τόσο στον single-player, όσο και στο co-op κομμάτι.



Από την άφιξη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο το… άρωμα του Kyrat ήταν έντονο, με ένα tuk-tuk στην είσοδο να καλωσορίζει τους επισκέπτες και το εσωτερικό να έχει έντονο το στοιχείο της κουλτούρας που απαντάται στην περιοχή των Ιμαλαΐων. Για την ακρίβεια, η ομάδα ανάπτυξης έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στην δημιουργία ενός σκηνικού που είναι πιστό στο κλίμα και την ατμόσφαιρα της περιοχής όπου διαδραματίζεται το Far Cry 4, με τους Mark Thompson (Narrative Director) και Phillip Fournier (Associate Producer) να ταξιδεύουν στις περιοχές του Νεπάλ, του Θιβέτ και της Ινδίας, ούτως ώστε να «αιχμαλωτίσουν» το κλίμα και να το προσαρμόσουν στις απαιτήσεις του τίτλου, δημιουργώντας μια μοναδική τοποθεσία.

Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x