Πόλο

Πρώτη φορά «αιώνιοι»

Δεν είναι μόνο ότι θα γίνει η αρχή στη σειρά των τελικών της Α1. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός πέφτουν στην πισίνα, έχοντας για πρώτη φορά στην ιστορία φόντο τον τίτλο της κορυφαίας ομάδας στην Ελλάδα.

Σήμερα το απόγευμα (17.00) θα γίνει η πρώτη βουτιά στην σειρά των τελικών της Α1 πόλο ανδρών. Δεν θα είναι όμως μια αρχή απ’ αυτές που έχουμε συνηθίσει, αφού μονομάχοι είναι οι δύο «αιώνιοι».

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν σε τελικό πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, δύο περίπου εβδομάδες πριν τον -επίσης πρώτο τους- τελικό Κυπέλλου.

Το πρώτο σπριντ θα γίνει στις 17.00 στο Παπαστράτειο, με τους «ερυθρόλευκους» να θεωρούνται το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έφτασε στην τελική φάση «χωρίς αντίπαλο», διατηρώντας το αήττητο σε όλες τις εγχώριες υποχρεώσεις της, ενώ έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση για το Final-6 του Champions League. Ψάχνει, λοιπόν, τον καλύτερο τρόπο για να ολοκληρώσει μια επιτυχημένη χρονιά, όπως σχολίασε και ο Κώστας Μουρίκης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, έκανε φέτος το μεγάλο «μπαμ». Η παρουσία του στο Final-4 του Κυπέλλου έδωσε μια… πρώτη γεύση, ενώ συνέχισε το ίδιο εντυπωσιακά μέχρι και τους τελικούς του πρωταθλήματος. Στην πρώτη τους συμμετοχή σε τελική σειρά αγώνων θέλει να κάνει μια ακόμα υπέρβαση, κόντρα στους ισχυρούς «ερυθρόλευκους». Και ως μια τέτοια μπορεί να θεωρηθεί ακόμα και μια νίκη, σύμφωνα με όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Αφρουδάκης. Μοναδική απουσία για τους «πράσινους» είναι αυτή του τιμωρημένου Παναγιώτη Παπαδόγκωνα, ενώ απ' τον πάγκο θα λείπει ο Κώστας Λούδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x