Πόλο

Πρεμιέρα για το πόλο του ΠΑΟΚ

Η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την πρώτη συνάντηση της σεζόν και αναζητά κολυμβητήριο για να ξεκινήσει την προετοιμασία της, αφού στο Ποσειδώνιο έχει μπει "λουκέτο".

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της περιφερειακής επιτροπής υδατοσφαίρισης, με τον γενικό αρχηγό των τμημάτων υγρού στίβου του ΠΑΟΚ, Γιάννη Ελευθεριάδη να καλωσορίζει τους αθλητές και τους προπονητές Πάνο Βέργο και Μανώλη Γούναρη να αναλύουν το πλάνο της προετοιμασίας.

Η χρονιά δεν ξεκινά καλά, πάντως, αφού οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο βρήκαν το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο κλειστό και σκοτεινό. Στην πόρτα του κολυμβητηρίου υπήρχε ένα έγγραφο από τη διοίκηση με το οποίο επιρρίπτει ευθύνες στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης για τη μη αδειοδότηση λειτουργίας, παρά το γεγονός ότι η σχετική αίτηση έχει κατατεθεί από τον Ιούνιο.

«Οι συγκεκριμένοι αθλητικοί χώροι θα παραμείνουν κλειστοί από 1/9/2014 – με ό,τι αυτό συνεπάγεται- με αποκλειστική ευθύνη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης και μέχρι η αρμόδια επιτροπή να δεήσει να πραγματοποιήσει τις αυτοψίες και να εκδώσει τις άδειες λειτουργίας» αναφέρει η θυροκολλημένη ανακοίνωση.

Πλέον ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με ένα από τα ανοικτά κολυμβητήρια μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με το Ποσειδώνιο ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία του.

Πηγή: Waterpololive

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x