Χάντμπολ

Πρώτη ήττα για τον ΠΑΟΚ

Στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ των ανδρών, ανάγκασε τον ΠΑΟΚ ο Δούκας, επικρατώντας στο «Δαΐς» με 22-21, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συνέχεια με μία ακόμα νίκη για τον Δούκα, ο οποίος μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, επέστρεφε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας στην έδρα του του ΠΑΟΚ με 22-21, για την 4η αγωνιστική της Α1 χάντμπολ των ανδρών. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη ήττα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μια «μονομαχία» των δύο τερματοφυλάκων του Κώστα Γουργούμη και του Γιώργου Γεωργιάδη, οι οποίοι άγγιξαν το 50%!

Ο πρώτος νίκησε έχοντας 20 επεμβάσεις, έναντι 19 του τερματοφύλακα του Δούκα, ο οποίος ωστόσο χαμογέλασε στο τέλος, αφού η ομάδα του πήρε τους δύο βαθμούς. Μάλιστα ο Κερκυραίος τερματοφύλακας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο 2ο ημίχρονο όταν και έκανε τις 15 από τις 19 επεμβάσεις!

Για τους γηπεδούχους πολλές λύσεις στο σκοράρισμα έδωσε ο Νίκος Μουντζουρίδης με 8 γκολ, αλλά και ο Δημήτρης Τζηράς που σημείωσε 6 από θέση εξτρέμ και ήταν σχεδόν αλάνθαστος.


ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ- ΠΑΟΚ 22-21

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-4, 4-5, 7-7, 9-9, 11-12 (ημχ.), 12-12, 14-14, 17-15, 18-17, 20-19, 22-21

ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης 1, Ακάλεστος, Μουντζουρίδης 8, Τζανιδάκης, Τόμπρος 2, Τζήρας 6, Γκέρτσος 2, Ζαμπούνης 2, Μανουσέλης, Σαμαράς 1, Γιαννάδης, Ρηγάτος, Κλεώπας, Ντούνης, Γεωργιάδης, Αραπακόπουλος.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Νικολαϊδης Χ. 3, Παλάσκας 5, Γουργούμης, Πίτσιος, Τσεσμετζίδης, Βότσης 1, Κοκκώνης 5, Ιλέρης, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 2, Τσακίρης 1, Τρουμπέτας 4, Τσίλης, Παπαδόπουλος, Κεσίδης. Διαιτητές: Συρεπίσιος- Μερτινιάν, δίλεπτα: 2-6, πέναλτι: 2/2-1/1.


«Είμαστε στενοχωρημένοι»

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων τόνισε: «Ήταν πολύ ωραίο ματς με δυνατές άμυνες. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο. Όλη την εβδομάδα δούλεψε αρκετά σε όλους τους τομείς για να πάρει αυτή την νίκη και στην άμυνα και στις δηλώσεις.Εμείς είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για αυτή την ήττα. Αξίζαμε σήμερα να είμαστε οι νικητές. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας. Φταίμε για την ήττα, αλλά όχι μόνο εμείς».

«Δείξαμε χαρακτήρα»

Εκ των πρωταγωνιστών του Δούκα ο Δημήτρης Τζηράς επεσήμανε: «Το ματς κρίθηκε στο καθαρό μυαλό που είχαμε. Ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι από τον αντίπαλο. Μετά τις δύο ήττες όλοι οι παίκτες μιλήσαμε και είπαμε ότι δεν μας αξίζουν αυτές οι ήττες και να προσπαθήσουμε περισσότερο να αλλάξουμε την εικόνα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x