Games

Πρώτη ματιά στο NBA 2K15

Πριν από περίπου 10 μέρες, το Enternity είχε την ευκαιρία να βρεθεί στη Μαδρίτη, λίγες ώρες μετά τη νίκη των ΗΠΑ επί της Λιθουανίας στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ...

Πριν από περίπου 10 μέρες, το Enternity είχε την ευκαιρία να βρεθεί στη Μαδρίτη, λίγες ώρες μετά τη νίκη των ΗΠΑ επί της Λιθουανίας στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ, για να παρακολουθήσει ένα press event σχετικά με το επερχόμενο NBA 2K15.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης παρευρέθηκαν στην εκδήλωση οι James Harden και Anthony Davis από την Team USA, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή, απάντησαν σε ερωτήσεις των ανθρώπων της 2K και έπαιξαν ένα quarter του NBA 2K15 με τις ομάδες τους (Rockets Vs Pellicans), με το σκορ να καταλήγει ισόπαλο ύστερα από τρίποντο που πέτυχε ο Davis στην εκπνοή του δεκαλέπτου. Δυστυχώς, οι δυο αστέρες του NBA δεν είχαν το χρόνο να μείνουν μαζί μας για την υπόλοιπη διάρκεια της εκδήλωσης. Αυτή συνεχίστηκε με τη παρουσίαση που έκανε ο παραγωγός του παιχνιδιού Rob Jones και με τον οποίο αργότερα είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, ο Rob μίλησε για τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, όπως το νέο mode MyLeague που επιτρέπει να δημιουργήσουμε το δικό μας custom πρωτάθλημα με όποιες ομάδες θέλουμε, είτε NBA, είτε Euroleague, είτε Legendery και το οποίο θα μπορεί να τρέχει για μια ή περισσότερες χρονιές.

Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος και δείτε την παρουσίαση και μια συνέντευξη του παραγωγού του παιχνιδιού εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x