Βόλεϊ

«Πρώτη» με όνειρα στον Ολυμπιακό

Με όνειρα για επιστροφή στον τίτλο του πρωταθλήματος της Volley League έγινε τη Δευτέρα στου Ρέντη η "πρώτη" του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε αυτήν έδωσαν το «παρών» συνολικά δέκα αθλητές, οι εξής: Kώστας Χριστοφιδέλης, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Ανδρέας Ανδρεάδης, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστας Στιβαχτής, Άκης Δαρίδης, Νίκος Ζουπάνης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Παρασκευάς Τσέλιος

Πριν την έναρξη του προγράμματος ο μάνατζερ του ΤΑΑ, Νίκος Μαντούβαλος, καλωσόρισε παίκτες και τεχνικό τιμ και ευχήθηκε καλή χρονιά. «Οι μεταγραφές που πραγματοποίησε η διοίκηση είναι πολύ καλές και έχει δημιουργηθεί ένα πολύ αξιόλογο και ικανό έμψυχο δυναμικό για την πραγματοποίηση όλων των στόχων. Τρία χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά για τον σύλλογο, για αυτό πρωταρχικό μας στόχο αποτελεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Επίσης, ενημέρωσε τους αθλητές για το πρόγραμμα προετοιμασίας και την άφιξη του προπονητή, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, και των υπόλοιπων ξένων.

Εκ μέρους της διοίκησης, το «παρών» έδωσε το μέλος του ΤΑΑ, Παντελής Ταρνατώρος, τονίζοντας τα εξής: «Εύχομαι σε όλους σας καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες. Η διοίκηση έκανε τα πάντα για να έρθουν οι καλύτεροι αθλητές, Έλληνες και ξένοι, το καλύτερο επιτελείο στον πιο οργανωμένο σύλλογο.

Οι στόχοι μας είναι προκαθορισμένοι, ωστόσο αυτό που προέχει είναι το πρωτάθλημα. Οι παλιοί παίκτες να βοηθήσουν τους καινούργιους να ενσωματωθούν γρήγορα στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x