Ταξιδέψαμε μέχρι τα Μέθανα για να γνωρίσουμε το νέο στυλάτο SUV της Opel, Crossland X επί ελληνικού εδάφους. Αυτό το ευέλικτο crossover πόλης (Crossover Utility Vehicle) είναι το δεύτερο μέλος της οικογένειας Opel X στην κατηγορία B όπου πλαισιώνει το σπορ bestseller της μάρκας, Mokka X. Το μεγαλύτερο Grandland X θα λανσαριστεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

Του Άρη Γαλανόπουλου

Έτσι, η Opel ξεκινά την προϊοντική της επέλαση “7 το 17”, με το λανσάρισμα επτά νέων μοντέλων των 2017, με δύο νέα μέλη στην οικογένεια X που συνδυάζουν τα καλύτερα διαφορετικών κόσμων: τολμηρή σχεδίαση με προσόντα SUV και πρακτικότητα σύγχρονου αυτοκινήτου πόλης. Είναι τα μοντέλα της Opel με αυτό το κάτι ‘X-tra’.

inner

Συγκριτικά με το Opel Mokka X, που διατίθεται με προαιρετική τετρακίνηση για περιστασιακή χρήση εκτός δρόμου, το νέο Opel Crossland X προορίζεται για αστικές περιοχές με μελετημένες εξωτερικές διαστάσεις, ενώ είναι ιδανικό και για ψώνια αλλά και εκδρομές.

inner

Με μήκος 4,21 m, το νέο Crossland X είναι 16 cm μικρότερο από ένα Astra αλλά ταυτόχρονα 10 cm ψηλότερο. Οι επιβάτες απολαμβάνουν την εξαιρετική ορατότητα που τους παρέχουν τα υπερυψωμένα καθίσματα. Μία προαιρετική, πανοραμική κρυστάλλινη οροφή επιτείνει την αίσθηση ευρυχωρίας, για τους πιο απαιτητικούς.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ