Χάντμπολ

«Πρώτη» την Πέμπτη για Εθνική χάντμπολ

Αρχίζει την Πέμπτη στη Νέα Κίο και ως τις 23 Οκτωβρίου η προετοιμασία της Εθνικής χάντμπολ ανδρών, ενόψει των προκριματικών του EURO 2020 με αντιπάλους Ισλανδία και ΠΓΔΜ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Αρβανίτης, δήλωσε πως: «Είναι η πρώτη συνάντηση της Εθνικής μετά τις υποχρεώσεις μας στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα το καλοκαίρι. Θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε το παιχνίδι μας, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε δύο πολύ ισχυρές και έμπειρες ομάδες του παγκοσμίου χάντμπολ με συνεχείς παρουσίες και διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις.

Γνωρίζοντας τη δυναμική των αντιπάλων μας, στόχος μας είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης με όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα. Είναι μία μακρόχρονη προσπάθεια, η οποία ολοκληρώνεται του χρόνου τον Ιούνιο, όταν και θα κάνουμε… ταμείο».

Ο κ. Αρβανίτης κάλεσε τους παρακάτω αθλητές: Τσιλιμπάρη, Αραπακόπουλο, Καραμπουρνιώτη, Λιάπη, Τσίλη, Τζηρά, Κανδύλα, Κρητικό (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Παπαδιονυσίου, Ζαμπούνη, Μυλωνά, Δομπρή (ΑΕΚ), Λοΐζος, Αραμπατζή (ΠΑΟΚ), Γουργούμη (Bianco Monte Δράμα 1986), Μάλλιο (Μπατμάν- Τουρκία), Πασσιά (Σβερίν-Γερμανία), Ηλιόπουλο (Νορντχάιμ- Γερμανία), Ιωάννου (Γκρενόμπλ- Γαλλία)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x