Ο Ισπανός αναβάτης της Ducatti εκμεταλλεύτηκε την πτώση του Μαρκ Μάρκεθ στο Μουτζέλο στον τέταρτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και πήρε τη νίκη με την ιταλική ομάδα, αφού ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας δεν πήρε ούτε πόντο.

Ο Λορένθο ξεκίνησε από την πρώτη σειρά του grid ως δεύτερος και κατάφερε να προσπεράσει τον Βαλεντίνο Ρόσι και να φτάσει στη νίκη, η οποία ήταν η πρώτη του μετά το 2016 και η 45η συνολικά στην καριέρα του.

Ο Ισπανός ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε 41 λεπτά και 43.230 δευτερόλεπτα και άφησε στη δεύτερη θέση τον ομόσταβλό του, Αντρέα Ντοβιτσιόζο, (+6.370), με αποτέλεσμα η ομάδα του να πανηγυρίσει το «1-2». Τρίτος ήταν ο Βαλεντίνο Ρόσι με Yamaha.

Όσο για τον Μάρκεθ, έχασε στον πέμπτο γύρο τον έλεγχο της Honda σε μία στροφή και έπεσε στην αμμοπαγίδα, αλλά ανέβηκε ξανά στη μοτοσικλέτα του και συνέχισε τον αγώνα, χωρίς να προλάβει να μπει στις βαθμολογούμενες θέσεις.

Πάντως, ο Μάρκεθ παραμένει στην κορυφή με 95 βαθμούς. Ο Ρόσι είναι δεύτερος με 72 βαθμούς, ενώ ακολουθούν ο Βινιάλες με 67, ο Ντοβιτσιόζο με 66 και ο Ζαρκό με 64.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ