WRC

Πρωτιά για Οζιέ στο Shakedown

Πρωτιά για Οζιέ στο Shakedown του Ράλι Ισπανίας.

Ο Σεμπάστιαν Οζιέ με VW ήταν ο νικητής της μικτής ειδικής 2.97 χιλιομέτρων στο Shakedown του Ράλι Ισπανίας σε 2 λεπτά και 13.9 δευτερόλεπτα, 1 δέκατο του δευτερολέπτου πιο γρήγορος από το δεύτερο Ντάνι Σόρντο με Hyundai, αν και ο τρεις σερί φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε πως ο αντίπαλός του ήταν πιο γρήγορος στην ειδική.

Ο Ισπανός οδηγός του i20 είχε δείξει καλά στοιχεία με το αμάξι της επόμενης χρονιάς σε ένα τεστ που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη από την κορεάτικη ομάδα, όπου κυριάρχησαν η βροχή και το ολισθηρό οδόστρωμα στην Καταλονία.

Τρίτος τερμάτισε ο Αντρέας Μίκελσεν με VW Polo R, τέταρτος ο Όττ Τάνακ με Ford Fiesta RS και πέμπτος ο Κρις Μικ με Citroen DS3.

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Λάτβαλα με VW Polo R, Πάντον και Νόιβιλ με Hyundai i20 και Όστμπεργκ και Μπερτέλι με Ford Fiesta RS.

Η εκκίνηση της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί το βράδυ, ενώ το κανονικό ράλι ξεκινάει το πρωί της Παρασκευής με την πρώτη ειδική διαδρομή στην άσφαλτο της Καταλονίας.

Να σημειώσουμε πως αν ο Οζιέ κερδίσει τον αγώνα αυτόματα βγαίνει και πρωταθλητής για τέταρτη σερί χρονιά ότι και να κάνουν οι αντίπαλοί του.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Μανδρέκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x