Γενικά

Πρωτιά και πρόκριση στο ταμπλό του απλού κορασίδων για τη Φωτιάδου

Πέτυχε ήδη τον αρχικό στόχο της και με το παραπάνω η Χρυσή Φωτιάδου στο δυνατό ιταλικό Οπεν πινγκ πονγκ Νέων του Λινιάνο που εντάσσεται στο World Junior Circuit της I.T.T.F.

Η ταλαντούχα αθλήτρια του Ο.Ε.Α. Φλώρινας προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του απλού κορασίδων με πρωτιά στον όμιλό της. Ήταν στο ένατο γκρουπ από τη δεύτερη σειρά των seeding και με εξαιρετικές εμφανίσεις σημείωσε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το ταμπλό είναι των «64» και η Φωτιάδου θα συναντήσει τη Γερμανίδα Λέονι Μπέργκερ. Η Μαλαματένια Παπαδημητρίου είναι απευθείας στα «νοκ άουτ» ως ένατο φαβορί του τουρνουά. Περνάει, μάλιστα, bye στις «32» και θ’ αρχίσει την προσπάθειά της για καλό πλασάρισμα.

Στο διπλό, οι αθλήτριές μας αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο σε ντέρμπι με αθλήτριες της διοργανώτριας χώρας.

Στο απλό κορασίδων, σχηματίστηκαν 12 γκρουπ και την πρόκριση στη «νοκ άουτ» φάση έδωσαν οι δύο πρώτες θέσεις από το κάθε ένα.
Η Φωτιάδου αγωνίστηκε στο ένατο γκρουπ και πήρε πανηγυρικά την πρώτη θέση, χάνοντας μόλις δύο επί μέρους σετ. Η 14χρονη πρωταθλήτρια δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και θα προσπαθήσει τώρα να προχωρήσει όσο γίνεται περισσότερο στο κυρίως ταμπλό.

Η Παπαδημητρίου πέρασε κατευθείαν στον δεύτερο γύρο του αγωνίσματος.

Στο διπλό κορασίδων, το ελληνικό δίδυμο αποκλείστηκε στους «32». Έδωσε ντέρμπι με τις Ιταλίδες Κατερίνα Αγκελί/Νικόλ Άρλια και έχασε 3-2 σετ (8-11, 2-11, 11-7, 14-12, 10-12).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x