Ελλάδα

Πρώτο βήμα μεταξύ ΕΟΚ-Ολυμπιακού

Άνθρωποι του Ολυμπιακού συναντήθηκαν στα γραφεία της EOK για το θέμα της ασφάλισης των διεθνών, σε πρώτη φάση της Εθνικής Νέων. Καλό το κλίμα, ελπίδες για… άρση του εμπάργκο από τους «ερυθρόλευκους».

Αποτέλεσμα δεν ξέρουμε ακόμη αν θα υπάρχει. Το βέβαιο, πάντως, είναι πως έγινε ένα πρώτο βήμα για να βρεθεί μία λύση στο θέμα που έχει προκύψει με την άρνηση του Ολυμπιακού να διαθέσει τους παίκτες του στις εθνικές ομάδες κάνοντας λόγο για ελλιπή ασφάλισή τους.

Την Τετάρτη επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΕΟΚ ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ μαζί με δύο εντεταλμένους ασφαλιστικούς συμβούλους του συλλόγου και συναντήθηκαν με τον αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας, Αριστείδη Γολέμη.

Οι δύο πλευρές έβαλαν κάτω τα ασφαλιστήρια συμβόλαια της Εθνικής Νέων Ανδρών, προκειμένου σε πρώτη φάση να βρεθεί άκρη με τη συμμετοχή των Παπαπέτρου, Αγραβάνη και Χριστοδούλου στην προετοιμασία της ομάδας του Κώστα Μίσσα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης (8-20 Ιουλίου).

Αναμένεται, πλέον, η απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αρχικά για τους τρεις παίκτες της Εθνικής Νέων, ενώ ενδεχόμενη συμφωνία θα ανοίξει το δρόμο για να κληθούν και να συμμετέχουν παίκτες των «ερυθρολεύκων» στην Εθνική Ανδρών για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας (30/8-14/9).

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

«Τα γραφεία της ΕΟΚ και συγκεκριμένα του αντιπροέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κυρίου Αριστείδη Γολέμη, επισκέφθηκαν σήμερα ο νομικός σύμβουλος και δύο εντεταλμένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Υπήρξε λεπτομερής μελέτη των ασφαλιστηρίων συμβολαίων που έχει συνάψει η ΕΟΚ για τους αθλητές της Εθνικής Νέων Ανδρών, καθώς επίσης και ένας γόνιμος και κατατοπιστικός διάλογος για όλες τις πτυχές και τις καλύψεις αυτών
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x