Πόλο

Πρώτο δείγμα θετικό για Ολυμπιακό

Θετικά στοιχεία, παρά την ήττα, έδειξε στο πρώτο φιλικό της φετινής σεζόν η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που αντιμετώπισε της πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο, με την οποία κάνει κοινή προετοιμασία

Θετική είναι η εικόνα του πρώτου φιλικού για την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, παρά την ήττα με σκορ 13-10 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο.

Οι «ερυθρόλευκοι», που πραγματοποιούν κοινή προετοιμασία με τον ιταλικό σύλλογο στις εγκαταστάσεις του στη Γένοβα, έδειξαν καλά στοιχεία, με δεδομένο ότι η Προ Ρέκο βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο της προετοιμασίας.

Τα φιλικά συνεχίζονται την Τρίτη (13/10) στις 19:00 με αντίπαλο την Εθνική Γερμανίας και την Τετάρτη (14/10) κόντρα στην Εθνική Ιταλίας, ενώ θα αντιμετωπίσει εκ νέου την Προ Ρέκο την Παρασκευή (16/10).

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 0-1, 5-2, 3-4

ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Α. Πομίλιο): Τεμπέστι, Πιέτλοβιτς 5, Φιλίποβιτς 5, Αϊκάρντι 1, Φιγκάρι 1, Τζίτο 1, Σουκνό, Φοντέλι, Τζιάκοπο, Πρλάινοβιτς, Ίβοβιτς, Παστορίνο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ. Βλάχος): Πάβιτς, Μουρίκης 2, Γενηδουνιάς 2, Μυλωνάκης 1, Γούνας 1, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 1, Ντόσκας 1, Φουντούλης 1, Σμιθ, Ποντικέας, Βλαχόπουλος, Δερβίσης, Γαλανόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x