Stoiximan Super League

Πρώτο σερβίρισμα για Νομπόα

Ξεμούδιασαν στον ΠΑΟΚ στο φιλικό κόντρα στην Μλάντοστ, όμως ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ευχαριστημένος κυρίως από την εικόνα του Κρίστιαν Νομπόα, που έδωσε την ασίστ για το γκολ στον Κουλούρη (1-1).

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις προπονήσεις είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο κεκλεισμένων των θυρών φιλικό κόντρα στην Μλάντοστ. Το ματς έληξε 1-1, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα αρκετών παικτών που δεν έχουν ματς στα πόδια τους.

Αυτό που κρατάει σίγουρα πάντως ο τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά» ήταν η ασίστ του Κριστιάν Νομπόα στο γκολ του Κουλούρη (8’), ενδεικτικό πως το μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε πάρει και την άτυπη νίκη, αν ο Γιοβάνοβιτς δεν ισοφάριζε έπειτα από αντεπίθεση στο 86ο λεπτό.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ (50’ Κουτογλίδης), Ρατς (46’ Ποζατζίδης), Παπαγιαννόπουλος, Πούγγουρας, Κίτσιου (72’ Σκόνδρας), Νομπόα, Κάτσε, Μαντούρο, Πόζογλου (46’ Κωνσταντινίδης), Σαββίδης (79’ Κούστα), Κουλούρης (79’ Τσολακίδης)

Μλάντοστ: Κρζνάριτς, Τέσιτς, Νέναντιτς, Οτάσεβιτς, Γκολέμιτς, Γκάβριτς, Ραντίν (87’ Γιάγκοντιτς), Γιοβάνοβιτς (83΄Πρόντιτς), Αντάμοβιτς (89’ Αϊτσίν), Μιλοσάβλιεβιτς (90’ Γκάσιτς), Ζβιντάνοβιτς (70’ Γιοβάνοβιτς)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x