Super League 2

Ψάχνει… αντι-Μάνταλο

Το εθνικό καθήκον, καθώς ο Π. Μάνταλος αναμένεται να είναι στις κλήσεις για τις προσεχείς υποχρεώσεις της Εθνικής, υποχρεώνει τον Τραϊανό Δέλλα να βρει άλλη λύση για την πρεμιέρα της Football League.

Το ΔΣ της Football League συνεδριάζει αύριο και το πιθανότερο σενάριο είναι να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 12 Οκτωβρίου. Μάλιστα η πλευρά της ΑΕΚ δεν θα δεχτεί νέα αναβολή στη σέντρα, μιας και κοντεύει να συμπληρώσει τρεις μήνες προετοιμασίας (17 Ιουλίου) και η σεζόν, μαζί με τα play offs, θα είναι τεράστια.

Εφόσον επικυρωθεί ως ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο, η ΑΕΚ αναμένεται να κληθεί να μπει στον μαραθώνιο της Football League χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο. Ο νεαρός επιτελικός μέσος θα είναι-εκτός απροόπτου-ξανά στις κλήσεις του Κλαούντιο Ρανιέρι για τους αγώνες με Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία στις 11 και 14 Οκτωβρίου, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να λείψει από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιγιάλειο.

Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται ίσως ακόμη και στο φιλικό του Σαββάτου με τον Πιερικό στην Κατερίνη (19:00) να δοκιμάσει σχήμα χωρίς τον Μάνταλο και υπάρχουν αρκετές σκέψεις στο μυαλό του. Από το να χρησιμοποιήσει στη θέση αυτή τον Ζόριτς, μέχρι να βάλει πίσω από τον φορ τον Ντ’ Ακόλ ή να προωθήσει τον Ανάκογλου σε ρόλο επιτελικού μέσου τοποθετώντας δίπλα στον Κορδέρο τον Φαγέ ή τον Ρόβα.

Όλα αυτά θα φανούν τις επόμενες μέρες. Σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό. Σύντομα θα μπει σε φουλ ρυθμό ο Ιβάν Μπρέτσεβιτς, αλλά πιθανότατα-όπως και ο Σοϊλέδης-δεν θα είναι διαθέσιμος για το προσεχές «τεστ». Ο Τραϊανός Δέλλας βρίσκεται από χθες το πρωί στη Νιόν για σεμινάρια για το δίπλωμα προπονητικής UEFA Pro και θα επιστρέψει στις επάλξεις την Πέμπτη. Μέχρι τότε, την ευθύνη των προπονήσεων θα έχει ο συνεργάτης του, Βασίλης Μπορμπόκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x