Πόλο

Ψάχνει νίκη πρωτιάς…

Με όλα τα «όπλα» διαθέσιμα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Μεγάλο Σάββατο τη Σπαντάου στις 16:00 στο Παπαστράτειο για την όγδοη αγωνιστική της Ευρωλίγκας πόλο των ανδρών και θέλει νίκη πρωτιάς.

Μιλώντας για την αναμέτρηση, ο Θοδωρής Βλάχος αναφέρθηκε στο γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το «2 στα 2» για να εξασφαλίσουν την πρωτιά. «Δίνουμε τα δύο τελευταία παιχνίδια του ομίλου εντός έδρας και θέλουμε τη νίκη και στα δύο για να ολοκληρώσουμε στην πρώτη θέση.

Θέλουμε τη νίκη κόντρα στη Σπαντάου, γιατί είναι η ομάδα που μας υποχρέωσε σε μία απρόσμενη ισοπαλία. Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και πειθαρχία για να νικήσουμε.

Θέλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας που θα έρθουν στο κολυμβητήριο μια άγια μέρα που όλοι θα την γιορτάζουν στα σπίτια τους».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Φουντούλης στάθηκε στη σπουδαιότητα της αναμέτρησης. «Είμαστε στην κορυφή του ομίλου και, για να παραμείνουμε σε αυτή, πρέπει να νικήσουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια εντός έδρας. Στο παιχνίδι που έγινε στη Γερμανία κόντρα στη Σπαντάου δεν ήμασταν καλοί και οι Γερμανοί εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας.

Αύριο, θέλουμε να νικήσουμε για να βρεθούμε ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x