Πόλο

Ψάχνει το πρώτο διπλό ο Ολυμπιακός

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών ψάχνει την Τετάρτη στη Γερμανία κόντρα στη Σπαντάου ο Ολυμπιακός στις 20:30.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν δύο νίκες και μία ισοπαλία και μοιράζονται την κορυφή του πρώτου ομίλου μαζί με τη Σολνόκι.

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση. «Είναι το πρώτο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά τις γιορτές και ενδεχομένως να κρύβει εκπλήξεις, ειδικά για εμάς που παίζουμε εκτός έδρας κόντρα σε μια δυνατή και φιλόδοξη ομάδα.

Επομένως, για να μην πέσουμε "θύμα" έκπληξης, θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε όλα όσα κάνουμε αυτές τις ημέρες στις προπονήσεις. Νομίζω ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι και θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη για αυτή τη χρονιά. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη και αυτό θα κάνουμε κόντρα στη Σπαντάου», τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος και ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο Γιόζεπ Πάβιτς συμπλήρωσε πως: «Ένα παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πάντα δύσκολο, ειδικά όταν παίζεις εκτός έδρας. Για αυτό, πιστεύω ότι αυτό το ματς θα είναι εξίσου δύσκολο κόντρα σε μια ομάδα με καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας και θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα, με στόχο να τερματίσουμε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Έχουμε κάνει πολύ καλές προπονήσεις αυτό το διάστημα και αισθανόμαστε έτοιμοι ως ομάδα για αυτό το παιχνίδι. Πάντα θέλουμε να νικάμε και αυτό θέλουμε και στο παιχνίδι που ακολουθεί. Ιδιαιτέρως, μετά το περυσινό παιχνίδι, τώρα γνωρίζουμε καλύτερα τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε στο Βερολίνο, αλλά αισθανόμαστε έτοιμοι και έχουμε αυτοπεποίθηση».


Αναλυτικά, το πρόγραμμα:
19:00 Σολνόκι – Νις
20:30 Σπαντάου – Ολυμπιακός
20:30 OSC Βουδαπέστης – Μπρέσια

Βαθμολογία:
1. Ολυμπιακός 7
-. Σολνόκι 7
3. OSC Βουδαπέστη 6
4 Μπρέσια 3
-. Σπαντάου 3
6. Νις 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x