Βόλεϊ

Ψάχνοντας βαθμούς…

Με το ντέρμπι παραμονής Λαμίας-ΜΕΝΤ στις 19:00, ολοκληρώνεται την Τετάρτη η 14η αγωνιστική της Volleyleague.

Ο αγώνας μοιράζει με «τελικό» για αμφότερους τους αντιπάλους, αφού θέλουν τους βαθμούς για την παραμονή τους. Η Λαμία, έχοντας στο ενεργητικό της μία νίκη με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, θέλει το «τρίποντο» για να πλησιάσει την ΑΕΚ και τον Άρη.

Οι Φθιωτοί, έχοντας νέο πρόσωπο τον Θεόδωρο Τσαδήμα, που πιθανότατα θα αγωνιστεί ως λίμπερο και, έχοντας δρομολογήσει τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του Πολωνού Γιάροσλαβ Λεχ που αποχώρησε, ποντάρει σε ένα διαφορετικό σχήμα.

«Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς και, ειδικά, εμείς. Τέτοιες ώρες δεν πρέπει να μιλάμε πολύ. Θέλουμε τον κόσμο και όποιος φίλος του συλλόγου μπορεί, θέλουμε να μας βοηθήσει», είπε ο Θανάσης Κατσιγιάννης, ο οποίος δε θα προλάβει να υπολογίσει στις υπηρεσίες του Τόμο Μίσιτς, με τον οποίο συφώνησαν οι γηπεδούχοι την Τρίτη.

Η ΜΕΝΤ θα συνεχίσει το πρωτάθλημα με πασαδόρους τον Γιώργο Ναζίρη και το Νίκο Παντίρη, καθώς ο Ματέο Πάρις ειδοποίησε τη διοίκηση πως δεν θα επιστρέψει ξανά από την Ιταλία. Άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει για την ομάδα του Σπύρου Γκολίτση, που βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας και στοχεύει στην πέμπτη νίκη της στο πρωτάθλημα και στην πρώτη της εκτός έδρας. Στον πρώτο γύρο, η ΜΕΝΤ είχε νικήσει με 3-1 σετ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σπύρος Γκολίτσης είπε πως: «Είναι από τους αγώνες που έχουν διπλή βαθμολογική σημασία. Θα έλεγα πως είναι εξάποντο εάν καταφέρουμε να νικήσουμε. Ξέρουμε πως η Λαμία θα τα δώσει όλα, γιατί δεν έχει άλλα περιθώρια, αλλά πιστεύω πως σαν ομάδα είμαστε σε καλύτερη μοίρα. Κι εμείς θέλουμε πολύ τη νίκη. Θα γίνει μεγάλη μάχη. Με νίκη, θα κάνουμε σημαντικό βήμα για την παραμονή μας, χωρίς να την εξασφαλίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x