Gossip

Ψεύτικες οι ροζ φωτογραφίες της κυρίας Τότι

Θύμα επιτήδειων που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ροζ φωτογραφίες που φέρονταν να ανήκαν στην ίδια, αλλά ήταν ψεύτικες, έπεσε η σύζυγος του Φραντσέσκο Τότι, Ιλάρι Μπλάζι.

Άθελά της μπλεγμένη σε ένα ροζ σκάνδαλο βρέθηκε η σύζυγος του Φραντσέσκο Τότι.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια της ιταλικής τηλεόρασης, Ιλάρι Μπλάζι, ειδοποιήθηκε από το φαν κλαμπ της ότι κάποιος προσπαθούσε να πουλήσει γυμνές της φωτογραφίες στο ντουζ από ένα ξενοδοχείο. Η σύζυγος του 38χρονου άσου, πανικόβλητη μίλησε με το καλό της φίλο και συμπαρουσιαστή, Ματέο Βιβιάνι και προσπάθησαν να ανακαλύψουν μαζί ποιος κρυβόταν πίσω από αυτή την ιστορία.

inner

Σύντομα, όμως αποκαλύφθηκε ότι η απεικονιζόμενη στις φωτογραφίες δεν ήταν η όμορφη παρουσιάστρια αλλά μια ηθοποιός αισθησιακών ταινιών που της έμοιαζε πολύ. Χαρακτηριστική διαφορά ήταν το τατουάζ της κοπέλας της φωτογραφίας, κάτι που δεν έχει η Ιλάρι.

Τελικά την ευθύνη ανέλαβε ένας νεαρός από μια ομάδα στο Facebook που προσπάθησε να πουλήσει τις αισθησιακές φωτογραφίες με 200 ή 300 ευρώ και ήταν σίγουρος ότι ήταν αυτή η σύζυγος του αρχηγού των «τζιαλορόσι».

Παρόλη τη ψυχική ταλαιπωρία που υπέστη η όμορφη Ιταλίδα, μόνο κακό δεν φαίνεται να της έκανε αυτή η καυτή είδηση, αφού «πούλησε» και ανέβασε τη τηλεθέαση της εκπομπής της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x