Stoiximan Super League

Ψηλά ο Πόουλσεν

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση αριστερού μπακ με τον Σίμον Πόουλσεν να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του «Δικέφαλου του Βορρά». Ποιες άλλες περιπτώσεις ενδέχεται να τους απασχολήσουν…

Ο Χουμπ Στέφενς θα έχει τον πρώτο λόγο στις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ. Για το αριστερό άκρο της άμυνας φαίνεται πως έχει ξεχωρίσει τον Σίμον Πόουλσεν, τον διεθνή Δανό της Σαμπντόρια.

Ο Ολλανδός τεχνικός θα ήθελε να δουλέψει με τον 28χρονο τη νέα σεζόν στον «Δικέφαλο του Βορρά». Αν τελικά προχωρήσει η μεταγραφή του, αυτό θα συμβεί αποκτώντας τα δικαιώματά του κι όχι μέσω δανεισμού από τον ιταλικό σύλλογο.

Με γνωστό το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων» να ενισχυθούν στη συγκεκριμένη θέση έχουν προκύψει κι άλλα ονόματα. Όπως του Ρέτο Ζίγκλερ, ο οποίος ανήκει στη Γιουβέντους.

Μια περίπτωση εξαιρετικά δύσκολη με τον ποδοσφαιριστή να έχει προταθεί μεν, αλλά να έχει ακουστεί ήδη για ομάδες όπως η Λάτσιο, η Σάλκε και η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Επίσης σύμφωνα με την Live Sport εξετάζεται και ο Αμπντελχαμίντ Ελ Καουταρί της Μονπελιέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x