Μαχητικά Αθλήματα

«Ψήνεται» μάχη Τζόσουα-Πάρκερ

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι στο ρινγκ οι Άντονι Τζόσουα και Τζόζεφ Πάρκερ, καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις.

Ο Άντονι Τζόσουα και ο Τζόζεφ Πάρκερ είναι πολύ πιθανό να μοιραστούν το ρινγκ το ερχόμενο καλοκαίρι, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις της πυγμαχίας να απολαύσουν ένα ακόμη σπουδαίο πυγμαχικό παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Daily Mirror», αν οι δύο πλευρές φτάσουν σε συμφωνία, τότε η μεγάλη αναμέτρηση θα λάβει χώρα τον Ιούλιο στο Γουέμπλεϊ.

Ο 27χρονος Τζόσουα είναι κάτοχος των ζωνών της WBA (Super), της IBF και της IBO. Μέχρι στιγμής παραμένει αήττητος, καθώς μετράει 19 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Από την άλλη πλευρά, ο 25χρονος Πάρκερ είναι κάτοχος του τίτλου της WBO. Έχει αγωνιστεί 24 φορές, έχοντας σημειώσει ισάριθμες νίκες.

Πριν, πάντως, το παιχνίδι απέναντι στον Πάρκερ, ο Τζόσουα θα κληθεί να υπερασπιστεί τους τίτλους που έχει στην κατοχή του κόντρα στον Κούμπρατ Πούλεφ. Οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι στις 28 Οκτωβρίου, στο στάδιο «Millenium» του Κάρντιφ.

Επιμέλεια: Θοδωρής Τρυπποσκιάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x