Stoiximan Super League

«Ψήνονται» ξανά στην ΑΕΚ

Σε μεταγραφικό… πυρετό μπαίνει και πάλι η ΑΕΚ. Μετά την επιστροφή Μπάγεβιτς (κι ενόψει εκείνης του Δέλλα) ο Σερβοέλληνας και ο Νίκος Λυμπερόπουλος συζήτησαν για όλα τα μέτωπα που «παίζει» η «Ένωση».

Οι ενστάσεις της Αστυνομίας για την περιοχή του Μικρολίμανου πήγε αλλού και μια μέρα πίσω την παρουσίαση της νέας ΑΕΚ.

Ο σχεδιασμός της ωστόσο συνεχίζεται κανονικά -και με ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς από τη Δευτέρα.

Μετά την επιστροφή του από τη Βοσνία, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς βρέθηκε και πάλι στις εγκαταστάσεις των Σπάτων, όπου είχε συνάντηση (παρουσία και του Άκη Ζήκου) με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Σ’ αυτή λοιπόν τέθηκαν επί τάπητος όλα τα μεταγραφικά ζητήματα: Από ‘κείνο του επιθετικού (που μοιάζει να το ‘χει πάρει πάνω του ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχοντας εντοπίσει δυο περιπτώσεις από τη Σερβία), μέχρι εκείνο του χαφ (όπου συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον Κολοβό) και του στόπερ (όπου παραμένει stand by ο Τσιρίλο και εξετάζεται ακόμα η περίπτωση του Σαρρή).

Σε όλα αυτά τα μέτωπα οι Μπάγεβιτς και Λυμπερόπουλος θα συνεχίσουν τις επαφές τους και σήμερα, ενώ γενικά ο μεταγραφικός σχεδιασμός (που περιλαμβάνει φυσικά κι άλλα ονόματα) θα μπει στην τελική του ευθεία από την Τρίτη, όταν θα επιστρέψει και ο Τραϊανός Δέλλας από τη Ρόδο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x