Βόλεϊ

Πυρκαγιά στο Αλεξάνδρειο

Μικρή πυρκαγιά από βραχυκύκλωμα ξέσπασε στο Αλεξάνδρειο. Ευτυχώς τέθηκε γρήγορα σε έλεγχο με αποτέλεσμα, απλώς να καθυστερήσουν οι αγώνες της Εθνικής βόλεϊ στο World League και όχι να ματαιωθούν.

Σοβαρό πρόβλημα, που τέθηκε γρήγορα σε έλεγχο, προέκυψε στην διεξαγωγών των αγώνων του World League, για τον όμιλο που συμμετέχει η Εθνική βόλεϊ ανδρών, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο Αλεξάνδρειο.

Βραχυκύκλωμα στους αεραγωγούς του γηπέδου προκάλεσε πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση, μετά από μικρής έκτασης πυρκαγιά, που σβήστηκε άμεσα απ' τις πυροσβεστικές δυνάμεις που κλήθηκαν.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά σήμερα με μικρή καθυστέρηση στην έναρξη και χωρίς αλλαγή ημερομηνίας και έδρας, όπως είχε αναφερθεί αρχικά.

Η ανακοίνωση:
«Η ΕΟΠΕ ενημερώνει ότι μετά από πιθανό βραχυκύκλωμα σε αεραγωγό του Αλεξανδρείου Μελάθρου εκδηλώθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά η οποία κατασβέστηκε άμεσα αλλά προκάλεσε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του γηπέδου.

Μετά από μεγάλες προσπάθειες το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και με κοινή απόφαση της ΕΟΠΕ και της FIVB και την σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων (πυροσβεστική, ΔΕΗ, Αστυνομία και Αλεξάνδρειο) αποφασίστηκε οι αγώνες του World League να διεξαχθούν κανονικά.

Ο πρώτος αγώνας της ημέρας Κίνα – Σλοβακία θα ξεκινήσει στις 19:45 και ο δεύτερος αγώνας Ελλάδα – Μεξικό θα ξεκινήσει 45 λεπτά μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ματς
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x