Πορτογαλία

Πως να «κηδέψετε» τους «αετούς»

Μετά τον αποκλεισμό από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η Μπενφίκα έχασε και το Κύπελλο Πορτογαλίας, μετά την ήττα με 1-2 από την Μπράγκα στο "Ντα Λουζ", για τους «16» τη διοργάνωσης.

Η Μπενφίκα έχασε 1-2 από την Μπράγκα στο «Ντα Λουζ», στο σημαντικότερο ματς της φάσης των «16» του πορτογαλικού Κυπέλλου, «αποχαιρετώντας» και το δεύτερο στόχο τη φετινή χρονιά, μετά τον αποκλεισμό από Τσάμπιονς Λιγκ και Europa Leaguε, μένοντας μόνο με τη Superliga, όπου είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτησή της μετά το +6 από την Πόρτο.

Αντίθετα, οι φιναλίστ του Europa League του 2011, έχοντας χάσει τις ελπίδες τους για τον τίτλο, θα «χτυπήσουν» το δεύτερο τη τάξει θεσμό.

Οι παίκτες του Ζόρζε Ζέσους ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν δοκάρι στο 12’, μέχρι να προηγηθούν με την κεφαλιά του Ζόνας στο 33’.

Όμως, στην επανάληψη ο Σάντος ισοφάρισε στο 48’, άγχωσε τους «αετούς», που δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το 2-1, και σε μια αντεπίθεση στο 58’ ο Πάρδο με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2.


ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ζούλιο Θέσαρ, Μάξι Περέιρα, Θέσαρ, Ζαρντέλ, Όλα Τζον, Κριστάντε (77’ Ταλίσκα), Εντσο Πέρεζ (46’ Πίτσι), Γκαϊτάν, Αντρέ Αλμέιδα (86’ Ντερλέι), Ζόνας, Λίμα

ΜΠΡΑΓΚΑ: Κρίτσιουκ, Μπαϊάνο, Σάντος, Αντρέ Πίντο, Τζιαβάν, Ρούμπεν Μίκαελ (72’ Κουστόδιο), Ντανίλο, Τίμπα, Πάρδο, Εντερ (84’ Σάμι), Ράφα Σίλβα (74’ Σαλβαδόρ Αγκρα)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x