Τεχνολογία

Πως θα κερδίσετε την πρόκριση για τους βαλκανικούς αγώνες του LOL

Φέτος τα Finals του League of Legends Balkans League θα γίνουν στην Σόφια στη Βουλγαρία.

Φέτος τα Finals του League of Legends Balkans League θα γίνουν στην Σόφια στη Βουλγαρία.

Ένας θεσμός που ξεκίνησε το ESL Greece πέρυσι στην 77η ΔΕΘ υπό την αιγίδα της Reload Entertainment συνεχίζεται και φέτος φυσικά σε συνεργασία με την Riot Games.

Οι 8 καλύτερες League of Legends ομάδες από 12 βαλκανικές χώρες θα έχουν την δυνατότητα να αναμετρηθούν μεταξύ τους κατά την διάρκεια του ON! Fest, όπου θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 5000¤.

Από τις 20 μέχρι 22 Σεπτεμβρίου οι τελικοί θα γίνουν σε μια τεράστια gaming stage. Για αυτούς που θέλουν να παρευρεθούν και να δουν από κοντά τους τελικούς θα υπάρχουν μπροστά από το stage περισσότερες από 500 θέσεις, ενώ τα τελικά θα είναι supported από το twitch.tv. Οι παίχτες θα έχουν το δικό τους VIP χώρο, όπου θα μπορούν να ξεκουραστούν, να προπονηθούν, να κάνουν ζέσταμα και να απολαύσουν τις υπηρεσίες του catering.

Οι παίκτες θα διαγωνιστούν για 5000¤ prize fund το οποίο θα κατανεμηθεί ως εξής:

Πρώτη Θέση: 2000¤
Δεύτερη Θέση: 1000¤
Τρίτη Θέση: 600¤
Τέταρτη Θέση: 400¤
Πέμπτη έως Όγδοη Θέση: 250¤

Τα προκριματικά θα διεξαχθούν στο ESL Greece από 01 Σεπτεμβρίου και θα τελειώσει στις 07 Σεπτεμβρίου. Οι 4 καλύτερες ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στο Final Four που θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου, όπου θα αναδειχθεί η ομάδα που εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα τελικά του ESL Balkans League. Το πρόγραμμα, οι κανόνες και η μορφή τον προκριματικών αγώνων για το ESL Greece θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον. Οι μεγάλοι τελικοί του Balkans League θα γίνουν 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου στο Inter Expo Center.

Πηγή: enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x