Επικαιρότητα

Πώς θα κινηθούν την Πρωτομαγιά τα Μέσα Μεταφοράς

«Κουτσουρεμένα» θα είναι αύριο, 1η Μαΐου, τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, λόγω της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Δεμένα τα πλοία από απόψε τα μεσάνυχτα και ως τα μεσάνυχτα της Μ. Τετάρτης.

Εικοσιτετράωρη απεργία γι’ αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου, κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενάντια στην οικονομική πολιτική κυβέρνησης-τρόικας που σκληραίνει κι άλλο με το 4ο Μνημόνιο. Μετ’ εμποδίων, αύριο, οι αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.

Γι’ αύριο Πρωτομαγιά, τα δύο κορυφαία συνδικάτα –η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, καλούν σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11 π.μ. Ξεχωριστή συγκέντρωση, στις 10:30 π.μ., οργανώνει το ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντάγματος.

Στις αυριανή κινητοποίηση θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα οποία τροποποιούν το πρόγραμμά τους.

ΟΣΕ: 24ωρη Απεργία
Προαστιακός : 24ωρη Απεργία
Λεωφορεία : Στάση Εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 π.μ. και από τις 09:00 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα
Τρόλεϊ : Στάση Εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 π.μ. και από τις 09:00 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα
Μετρό : Στάση Εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 π.μ.
Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος : Στάση Εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 π.μ.
Τα δρομολόγια του Μετρό θα πραγματοποιούνται μέχρι τον σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας», καθώς οι συρμοί δεν θα φτάνουν έως το Αεροδρόμιο, λόγω της 24ωρης απεργίας των εργαζόμενων στον Προαστιακό.

«Άγκυρα» τα πλοία

Αγκυροβολημένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια από τις 12 σήμερα τα μεσάνυχτα και έως τα μεσάνυχτα της Μεγάλης Τετάρτης, με απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας που κήρυξε 24ωρη απεργία.

Ανοιχτά αύριο τα μαγαζιά

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του υπουργού Εργασίας η αργία της Πρωτομαγιάς, που φέτος συμπίπτει με τη Μεγάλη Τετάρτη, μετατέθηκε για την Τρίτη του Πάσχα, 7 Μαΐου.

Εκείνη την ημέρα, όλα τα καταστήματα, οι βιομηχανίες και οι βιοτεχνίες θα μείνουν κλειστές. Εξαιρούνται οι επιχειρήσεις που λειτουργούν νόμιμα κατά τις Κυριακές και ημέρες αργίας.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x