Κώστας Νικολακόπουλος

Πώς χάλασε του Φούλοπ

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξηγεί στο sport-fm.gr πως τελευταία στιγμή χάλασε η επιστροφή του Φούλοπ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

• Είχε βάση αυτό που ακούστηκε τα τελευταία 24ωρα κι ήθελε τον Φούλοπ να επιστρέφει στην Ελλάδα μέσα στο Γενάρη, αγωνιζόμενος σε κάποια ομάδα της Λίγκας και τον Ολυμπιακό να είχε ενδιαφερθεί να τον παρακολουθήσει έως το καλοκαίρι και τότε να έπαιρνε απόφαση αν θα τον έπαιρνε στο Ρέντη.

• Μόνο που εδώ και λίγες ημέρες δεν ισχύει αυτή η προοπτική. Για τον απλούστατο λόγο ότι ακριβώς πριν πετάξει για την Αθήνα ο πανύψηλος (1μ96) Φούλοπ από τη Βουδαπέστη βγήκαν τα αποτελέσματα στις πιο πρόσφατες εξετάσεις του κι οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι πρέπει να υποβληθεί σε νέα επέμβαση για το γνωστό πρόβλημα υγείας (εξωποδοσφαιρικό), που τον είχε υποχρεώσει να εγκαταλείψει τον Αστέρα την περασμένη άνοιξη.

• Το καλοκαίρι ο Ούγγρος διεθνής (24 φορές) τερματοφύλακας γύρισε στην πατρίδα του για να αντιμετωπίσει ακριβώς το θέμα με την υγεία του. Έκανε εγχείρηση, πήγε καλά και μάλιστα ήταν έτοιμος να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Άλλωστε, τα χρόνια δεν τον πήραν. Το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο έκανε προπονήσεις με τη Φέρεντσβαρος και μέσα στις γιορτές προέκυψε η περίπτωση της επιστροφής στην Ελλάδα, με τις συνθήκες που προανέφερα.

• Όμως, αυτή η νέα επέμβαση στην οποία εντός της εβδομάδας θα υποβληθεί, τον πάει πάλι πίσω. Θα χρειαστεί τρεις-τέσσερις εβδομάδες οφ και μετά τουλάχιστον ένα μήνα προπονήσεων για να ετοιμαστεί. Άρα, φτάνουμε στα μέσα Μάρτη. Και μέσα Απρίλη τελειώνει το πρωτάθλημα.

• Το θέμα είναι να βρει την υγειά του το παιδί και στη συνέχεια αν μπορέσει να βάλει πάλι τα γάντια. Κι όλα τα άλλα βρίσκονται στο εγγύς μέλλον. Δεν είναι ούτε 31 ετών, είδαμε και στον Αστέρα ότι είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ και μην ξεχνάμε ότι έχει παίξει οκτώ ολόκληρα χρόνια μπάλα στην Αγγλία, σε Σάντερλαντ, Λέστερ, Ίπσουϊτς, Κόβεντρι, ενώ έχει περάσει κι από Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι.

• Δεν είναι κανένας τυχαίος ο Φούλοπ. Και 30 στα 31 για τερματοφύλακα είναι πολύ καλή ηλικία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x