Betmasters

«Ραντεβού» στα… τυφλά με τη Σοσιεδάδ!

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τη νίκη της Σοσιεδάδ στο «Μαδριγάλ», ποντάροντας στην ομάδα γρίφο του Ντέιβιντ Μόγιες.

Πριν τη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Σκωτσέζος τεχνικός ήταν από τις σεβαστές προσωπικότητες στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Πέρυσι έγινε ανέκδοτο ουκ ολίγες φορές στα social media όταν οι «κόκκινοι διάβολοι» έσπαζαν το ένα αρνητικό ρεκόρ πίσω από το άλλο. Φέτος η θητεία του στη Ρεάλ Σοσιεδάδ έχει αρχίσει μέτρια, αλλά χωρίς ήττα. Με τον Μόγιες, ωστόσο, ήδη ν΄ αποτελεί «αξιοθέατο» στην ισπανική Πριμέρα Ντιβιζιόν!

Στην Έβερτον έμεινε επάνω από δεκαετία με σημαντικό έργο και σε καμία περίπτωση σκοπός μας δεν είναι να μειώσουμε τη δουλειά και την προσωπικότητά του. Οι ενέργειες, όμως, στις οποίες προέβη στο ντεμπούτο του απέναντι στη Λα Κορούνια είναι αξιομνημόνευτες. Ο τηλεοπτικός φακός τον πιάνει ν΄ αποκαλεί τον Εστεμπάν Γκρανέρο «Στεφάνο», δείχνοντας πώς δεν γνωρίζει το όνομά του! Ο Γκρανέρο πέραν του γεγονότος πώς έχει παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, συνυπήρξε στην Πρέμιερσιπ με τον Μόγιες με τον νυν προπονητή του στη Γιουνάιτεντ και τον ίδιο στην ΚΠΡ.

Στο 0-0 του «Ριαθόρ» ο Μόγιες έχει κάνει… όργια: Μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάνει τάκλιν στον Μεντούνγιανιν ενώ το παιχνίδι εξελίσσεται κι όταν δέχεται την παρατήρηση από τον τέταρτο διαιτητή (έχοντας κάνει έξαλλο τον πάγκο των Γαλικιάνων) κλείνει με νόημα το μάτι στον πάγκο, κάνοντας πλακίτσα και δείχνοντας εκτός πραγματικότητας. Το ζήτημα είναι πώς σε τρία ματς ως προπονητής των Βάσκων δεν έχει δεχθεί γκολ η ομάδα του, που πέραν του 0-0 με τη Λα Κορούνια κέρδισε εντός την Έλτσε με 3-0, ενώ στο πρώτο ματς Κυπέλλου Ισπανία με την Οβιέδο έμεινε η Σοσιεδάδ στο 0-0 εκτός έδρας.

Η απουσία των Αγκιρέτσε και Θουρουτούθα αποδυναμώνουν μεσοεπιθετικά τη Σοσιεδάδ, όμως ενδεχόμενη παρουσία στην ενδεκάδα των Βέλα, Κανάλες και Φινμπόγκασον αποτελεί εγγύηση για σκορ στους φιλοξενούμενους. Η Βιγιαρεάλ έχει προβληματάκια, είναι ασταθέστατη στο «Μαδριγάλ» φέτος (3-0-3) κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θεωρείται μεν φαβορί αλλά όχι για 1,60. Η Σοσιεδάδ είναι αίνιγμα και την εμπιστευόμαστε περισσότερο στα.. τυφλά στην παρούσα φάση, με τον Μόγιες να μην έχει προσαρμοστεί αλλά να δείχνει πώς συμμαζεύει αρκετά την άμυνα των φιλοξενούμενων. Και η ισοπαλία έχει πιθανότητες, αλλά το πάμε λίγο πιο μακριά πιστεύοντας στο πρώτο «διπλό» των Βάσκων στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
318. ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 2 (4,25)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x