Euroleague

Ραντλ: «Πολύ δυνατός ο Παναθηναϊκός»

Σε ιδιαίτερη εκτίμηση έχει τον Παναθηναϊκό ο Μπράιαν Ραντλ, όπως δήλωσε κατά την αναχώρηση της αποστολή της Μακάμπι για την Αθήνα εν όψει του αγώνα της Τρίτης στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα του Top 16.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Μπράιαν Ραντλ εν όψει της πρεμιέρας της Μακάμπι για το Top 16 στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης (22:00).

«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατή ομάδα. Έχουν μεγάλο ρόστερ και σπουδαίους παίκτες, που έχουν παίξει στην Ευρώπη και το ΝΒΑ. Ξέρουν πώς να κερδίζουν παιχνίδια και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και απόλυτη συγκέντρωση από τη δική μας πλευρά για να καταφέρουμε να είμαστε εμείς οι νικητές», τόνισε ο Αμερικανός ψηλός.

«Το Top 16 είναι… άλλο επίπεδο. Ανυπομονώ για τους αγώνες. Θέλουμε να προχωρήσουμε στα προημιτελικά και για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να ανεβάσουμε τα επίπεδα ενέργειάς μας. Ήδη έχουμε βελτιωθεί αρκετά από την αρχή της σεζόν και πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο», πρόσθεσε.

Όσο για την προσθήκη του Τζο Αλεξάντερ στην ομάδα του, είπε: «Δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει στην ομάδα, αλλά τον έχω δει και μου αρέσει σαν παίκτης. Είναι πραγματικά πολύ καλός. Δεν ξέρω αν μπορούμε να παίξουμε μαζί ή όχι. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x