Επικαιρότητα

Ραγκούσης: Καμία ψήφος εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι «η νέα προοδευτική παράταξη, για να υπάρξει, πρέπει να απεξαρτηθεί από τη Νέα Δημοκρατία».

Σταθερά αρνητικός σε οποιαδήποτε σύμπραξη της Κεντροαριστεράς με τη Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα, Γιάννης Ραγκούσης.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη», ο πρώην υπουργός είπε: «εάν με εκλέξουν οι πολίτες ο κ. Μητσοτάκης δεν θα πάρει από εμάς ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν θα γίνουμε τσόντα της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Ραγκούσης τόνισε ότι «η νέα προοδευτική παράταξη, για να υπάρξει, πρέπει να απεξαρτηθεί από τη Νέα Δημοκρατία».

Ωστόσο άφησε ένα ενδεχόμενο σιωπηρής ανοχής από την Κεντροαριστερά μιας κυβέρνησης Μητσοτάκη. «Αν δεν είναι αυτοδύναμος ας κυβερνήσει ως κυβέρνηση μειοψηφίας», είπε. (Ο υποψήφιος δεν ρωτήθηκε τι θα έκανε αν στις επόμενες εκλογές προέκυπτε ως πρώτο αλλά όχι αυτοδύναμος και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα ζητούσε συνεργασία με το δικό του κόμμα αντί των ΑΝΕΛ, υπαρχόντων ή όχι των τελευταίων στη νέα Βουλή…)

Αναφερόμενος στην παρούσα κυβέρνηση ο κ. Ραγκούσης σχολίασε πως «ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του δεν μπορούν να διαπραγματευτούν το τέλος του προγράμματος».

Απάντησε στις επικρίσεις ότι είναι το «παιδί» του Γιώργου Παπανδρέου. «Αντ’ αυτού δεν είμαι κανενός, Είμαι το παιδί του ΠΑΣΟΚ από 18 χρονών, εγώ δεν πήγα σε κανένα άλλο κόμμα«, τόνισε ο κ. Ραγκούσης.
Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x