F1

Ραϊκόνεν: «Μου κατέστρεψαν τον αγώνα»

Απογοητευμένος από τον τρόπο που εξελίχθηκε το γκραν πρι της Μαλαισίας παρουσιάστηκε ο Κίμι Ραϊκόνεν που είδε την καρό σημαία 12ος.

Στο ατύχημα που είχε με τον Κέβιν Μάγκνουσεν στην εκκίνηση του γκραν πρι της Μαλαισίας –και είχε ως αποτέλεσμα να κλατάρει το ελαστικό του και να μπει στα πιτ- αναφέρθηκε ο Κίμι Ραϊκόνεν.

Ο Φινλανδός πιλότος της Ferrari τόνισε πως αυτό το συμβάν του κατέστρεψε τον αγώνα, στον οποίο πλασαρίστηκε στη 12η θέση.

«Δεν κατάλαβα και πολλά. Το μόνο που ξέρω είναι ότι με χτύπησε με την πτέρυγα του, αλλά δεν κατάλαβα κάτι. Προφανώς, αυτό το ατύχημα μου κατέστρεψε τον αγώνα μου και αυτό δεν είναι καλό για εμάς. Είναι κρίμα γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει έναν πολύ καλό αγώνα», ήταν τα λόγια του Iceman για να αναφερθεί στη συνέχεια στην F14T και στις αναβαθμίσεις που περιμένει στο Μπαχρέιν.

«Στον επόμενο αγώνα θα έχουμε νέα μέρη, ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε που θα είμαστε. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών είχαμε κάποιες δυσκολίες με τον χειρισμό του μονοθεσίου και με τις βελτιώσεις φαίνεται ότι θα λύσουμε αυτά τα προβλήματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x