F1

Ράικονεν:« Οι κανόνες είναι ένα αστείο»

Αστείους χαρακτήρισε τους κανόνες της Formula1 ο Κίμι Ράικονεν μετά από τον αγώνα στο Ουγγρικό GP και το περιστατικό με τον Μαξ Φερστάπεν.

Ο Κίμι Ράικονεν περιέγραψε τους κανόνες της Formula1 ως ένα αστείο εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του για το περιστατικό με τον Μαξ Φερστάπεν.

Ο Φινλανδός ήταν εκνευρισμένος με τους αγωνοδίκες που δεν εξέτασαν τον τρόπο που άλλαξε γραμμή ο Φερστάπεν και κατάφερε να μείνει μπροστά από την Ferrari.

«Υπάρχουν πολλοί κανόνες που συζητήθηκαν και κάποιοι είναι πιο ελαστικοί, αλλά όταν αποφασίζεις να προσπεράσεις και ο μπροστινός αλλάζει γραμμή δεύτερη φορά είναι δύσκολο να αποφευχθεί η σύγκρουση» είπε ο οδηγός της Ferrari που έσπασε την μπροστινή αεροτομή στο συμβάν με τον Φερστάπεν.

Και συνέχισε:«Οι αγωνοδίκες ή οι άνθρωποι που αποφασίζουν πως πάνε τα πράγματα εδώ...με άλλα λόγια είναι ένα αστείο οι κανόνες».

Ο Ice Man ολοκλήρωσε λέγοντας: «Μπορεί κάποιος να μου πει πως λειτουργούν τα πράγματα; Αλλά έτσι είναι η F1 αυτές τις μέρες. Κάτι πρέπει να αλλάξει επειδή είναι άσχημο για τους ανθρώπους που βλέπουν τον αγώνα και δεν είναι δίκαιο. Υπάρχει ένας κανόνας και πρέπει να εφαρμόζεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο για κάθε οδηγό».

Επιμέλεια: Χρήστος Κυριάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x