Ισπανία

Ράμος: «Mea culpa…»

Μέρος της ευθύνης για την απώλεια του Σούπερ Καπ Ισπανίας ανέλαβε ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος αναγνώρισε ότι εκείνος ευθένεται που δεν μάρκαρε όπως θα έπρεπε τον Μάριο Μάτζουκιτς.

Την ευθύνη για την ήττα στον δεύτερο τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας από την Ατλέτικο Μαδρίτης ανέλαβε ο Σέρχιο Ράμος, δεύτερος αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο διεθνής στόπερ ανεγνώρισε ότι εκείνος ευθύνεται για το νικηφόρο γκολ του Μάριο Μάτζουκιτς, καθώς δεν μάρκαρε όπως έπρεπε τον Κροάτη φορ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός άσος

«Είναι μια άσχημη μέρα για εμάς, αφού χάσαμε έναν από τους τίτλους που θέλαμε να κατακτήσουμε. Θα μας άρεσε να κατακτήσουμε το ισπανικό Σούπερ Καπ, αλλά πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Ατλέτικο. Πληρώσαμε το γεγονός ότι μπήκαμε χαλαροί στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με το φταίξιμο να πηγαίνει πρώτο σε μένα, ενώ στη συνέχεια (εκείνοι) έκαναν το παιχνίδι τους και τους συγχαίρουμε», ανέφερε αρχικά ο Ράμος και πρόσθεσε:

«Στο πρώτο μέρος είχαμε αρκετές καθαρές ευκαιρίες για γκολ, τέσσερις στο προς την εστία, αλλά τέτοιοι αγώνες κρίνονται στις λεπτομέρειες. Εκείνοι βγήκαν μπροστά από πολύ νωρίς και με το γκολ που πέτυχαν έγιναν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για εμάς. Τους συγχαίρουμε και επικεντρωνόμαστε στην νέα σεζόν που ξεκινάει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x