Βόλεϊ

Ρανγκέλ: «Ήρθα για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πάρει πρωτάθλημα»

Έτοιμος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στη φετινή Volleyleague εμφανίστηκε ο Λούκας Βίκτορ Φερέιρα Ρανγκέλ, ο οποίος παρουσιάστηκε απ’ τον «Δικέφαλο».

Τα καλά λόγια που είχε ακούσει απ’ τον Γκάλιτς για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ «έπεισαν» τον Λούκας Βίκτορ Φερέιρα Ρανγκέλ να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, όπως δήλωσε στην παρουσίασή του.

Ο νεοαποκτηθής παίκτης του «δικέφαλου», λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει στην καριέρα του τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως στόχος είναι να τον βοηθήσει να πάρει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της . Έχω πολύ χαρά και ενθουσιασμό μέσα μου και ανυπομονώ να παίξω».

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ μεγάλος και ιστορικός σύλλογος. Έχω δει πολλά βιντεάκια από την ομάδα του ποδοσφαίρου και έμεινα έκπληκτος από τους οπαδούς».

Για το τι γνωρίζει για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ξέρω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Μίλησα με τον Γκάλιτς που πέρυσι έπαιζε στον Παναθηναϊκό και μου είπε τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ , το πρωτάθλημα και τη ζωή στην Ελλάδα. Μου είπε πως οι Έλληνες είναι πολύ καλοί άνθρωποι και ήδη από την πρώτη εικόνα αυτό το βλέπω».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ : «Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ψηλά στη βαθμολογία. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x