Ισπανία

Ραούλ καλεί Αλμπέλδα στο Κατάρ

Συμβουλές για το ποδοσφαιρικό του μέλλον πήρε ο Νταβίντ Αλμπέλδα από τον Ραούλ, οποίος τον κάλεσε στο Κατάρ για να συνεχίσει την καριέρα του.

Αποτελεί έναν από τους παίκτες – σύμβολα της σύγχρονης ιστορίας της Βαλένθια, με τα χρώματα της οποίας αγωνίζεται από το 1996. Ο Νταβίντ Αλμπέλδα, πέρασε όλη, σχεδόν, την ποδοσφαιρική ζωή του φορώντας τη φανέλα των «νυχτερίδων», με εξαίρεση τις δύο σεζόν που αγωνίστηκε ως δανεικός στη Βιγιαρεάλ.

Τα χρόνια, όμως, περνούν και ο Αλμπέλδα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα κλείσει τα 36. Κάτι που σημαίνει πως το μέλλον του στη Βαλένθια είναι αβέβαιο, αφού ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα.

Αν αυτό δεν συμβεί, τότε ανοίγονται άλλοι δρόμοι, εξίσου ενδιαφέροντες στην καριέρα του Αλμπέλδα, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες του ισπανικού Τύπου, ο Ραούλ έχει ήδη πλησιάσει τον πρώην συμπαίκτη του στην εθνική και τον έχει συμβουλεύσει να λάβει σοβαρά υπόψη του την προοπτική του Κατάρ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την Αλ Σαντ, την ομάδα στην οποία αγωνίζεται και έχει προτείνει στον Αλμπέλδα να ζήσει την εμπειρία του πρωταθλήματος του Κατάρ. Σίγουρα οι οικονομικές απολαβές είναι ένα ισχυρό κίνητρο, ωστόσο ο Ραούλ στάθηκε και στην ποιότητα ζωής του Αραβικού Εμιράτου.

Περιμένουμε εξελίξεις στην υπόθεση αυτή, αφού πληροφορίες θέλουν τον Νταβίντ Αλμπέλδα να μην είναι αδιάφορος σε μια τέτοια προοπτική.

Κώστας Κουκάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x