Ισπανία

Ραούλ: «Το μέλλον του Κριστιάνο είναι στη Ρεάλ»

Σίγουρος πως και μετά το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ραούλ.

Οι φήμες που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί από τις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης το προσεχές καλοκαίρι όσο περνάει ο καιρός συνεχώς αυξάνονται.

Ωστόσο, ο Ραούλ, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης του Πορτογάλου για μία σεζόν στους «μερένχες», έχει διαφορετική άποψη σχετικά με το μέλλον του «CR7».

«Το παρόν και το μέλλον του Κριστιάνο είναι στη Ρεάλ. Ωστόσο, είναι δική του για το αν θα παραμείνει στον σύλλογο ή όχι και μετά το καλοκαίρι», είπε αρχικά ο Ισπανός φορ για να συμπληρώσει λίγο αργότερα: «Ο Κριστιάνο είναι ένας σπουδαίος παίκτης και σπουδαίος επαγγελματίας. Έπαιξα μόλις μία σεζόν μαζί του και τρέφω σεβασμό προς το πρόσωπό του».

Ο πρώην στράικερ της «βασίλισσας» δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Καρίμ Μπενζεμά και την πορεία του με τη φανέλα του συλλόγου της Μαδρίτης: «Έχει κάνει σημαντική πρόοδο από την μέρα που ήρθε. Μπορεί να δυσκολεύτηκε λίγο στην αρχή, αλλά πλέον έχει προσαρμοστεί πλήρως στο περιβάλλον της Ρεάλ».

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x