Euro 2016

«Σίγουροι οι Έλληνες, αλλά…»

Την ευκαιρία να συζητήσουν για το Ελλάδα-Ρουμανία είχαν ο Ραζβάν Ρατς και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στην κοινή τους παρουσία στον ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε ο Ρουμάνος μπακ.

Την προσοχή τους στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας στρέφουν οι Έλληνες και οι Ρουμάνοι διεθνείς, οι οποίοι θα τεθούν αντιμέτωποι την ερχόμενη Κυριακή στο (άδειο, λόγω τιμωρίας) Καραϊσκάκη.

Σύμφωνα με τον Ραζβάν Ρατς, στη «γαλανόλευκη» υπάρχει σιγουριά για το αποτέλεσμα, εξαιτίας της πρόκρισης που είχαμε πάρει πριν από μερικούς μήνες κόντρα στους Ρουμάνους για την τελική φάση του Μουντιάλ.

«Μιλήσαμε για το παιχνίδι με τον Σαλπιγγίδη. Ο ίδιος και οι υπόλοιποι Έλληνες διεθνείς είναι σίγουροι και πεπεισμένοι ότι θα κερδίσουν. Θα έχουν ψυχολογικό πλεονέκτημα, αλλά ελπίζουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να μην βρεθούμε σε μειονεκτική θέση», ανέφερε αρχικά ο διεθνής μπακ του ΠΑΟΚ στο «dolce-sport.ro» και συμπλήρωσε:

«Όσο παίζω καλά στην ομάδα, μπορώ να προσφέρω στην εθνική ομάδα. Είναι δύσκολο να καταρρίψω το ρεκόρ Ντορινέλ Μουντεάνου, αλλά έχω αποφασίσει να προσπαθήσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x