Stoiximan Super League

Ρατς: «Στο τέλος το βραβείο»

Σημαντικό χαρακτήρισε το βραβείο που κέρδισε ο Ράζβαν Ρατς και ευχήθηκε να έρθει το… ομαδικό στο τέλος της σεζόν. «Είναι παίκτης που μας ανεβάζει», είπε αναφερόμενος στον Αθανασιάδη.

Απόδειξη της επιτυχίας της ομάδας θεωρεί ο Ράζβαν Ρατς το βραβείο του για την ανάδειξη του ως πολυτιμότερου παίκτη της 8ης αγωνιστικής της Super League, αλλά επισήμανε ότι είναι σημαντικό να ανταμειφθεί στο τέλος της χρονιάς η ομάδα του. Επιπλέον, φανέρωσε την εκτίμηση του για τον Στέφανο Αθανασιάδη.

«Τα βραβεία μπορεί να είναι προσωπικά αλλά είναι η απόδειξη της επιτυχίας της ομάδας. Σίγουρα είναι σημαντικό και για εμένα καθώς δείχνει ότι κάνω καλά την δουλειά μου αλλά το καλύτερο είναι να πάρουμε το ομαδικό βραβείο στο τέλος της χρονιάς. Ίσως αυτό το βραβείο είναι μισό και του Κλάους καθώς η πάσα μου δεν ήταν και τέλεια ο Κλάους όμως κατάφερε να πετύχει το γκολ. Είναι ένας παίκτης που ανεβάζει την ομάδα και πρέπει και εμείς να τον βοηθάμε. Θα ήταν πολύ καλά να είμαστε κάθε σεζόν εδώ για να παίρνουμε βραβεία σημαίνει ότι θα κερδίζαμε», ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος.

Για τα συνεχόμενα ματς που έχει η ομάδα του: Όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά-ψυχολογικά πρέπει να ετοιμαζόμαστε γρήγορα για το επόμενο ματς. Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα όμως πρέπει να συνηθίσουμε να το κάνουμε.
Αναφερόμενος στον ίδιο: «Προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς».

Για την ισοπαλία με τον ΠΑΣ: H διαφορά απο το 1-0 και το 1-1 είναι μικρή ειδικά όταν μιλάμε για μία ολόκληρη σεζόν. Σε κάθε ματς ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που θέλει να κάνει παιχνίδι και να πετυχαίνει γκολ και νίκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x