Stoiximan Super League

«Θα… πεθάνουμε για τη νίκη»

Αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να επικρατήσουν απόψε του Ολυμπιακού είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, όπως έγραψε ο Ραζβάν Ρατς στο Facebook.

Τον καλύτερό τους εαυτό για να νικήσουν απόψε τον Ολυμπιακό θα δώσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως έγραψε ο Ραζβάν Ρατς στο Facebook και μίλησε για την άσχημη πορεία της ομάδας μετά το ντέρμπι των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη.

«Γνωρίζουμε ότι μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη οι εμφανίσεις μας είναι κακές και τα αποτελέσματα είναι το ίδιο άσχημες, με αποτέλεσμα να χάσουμε το πλεονέκτημα που είχαμε στη βαθμολογία της Super League. Εμείς, πριν από κάθε άλλον, είμαστε πολύ απογοητευμένοι για αυτό.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κακές περίοδοι και το πιο σημαντικό είναι να προσπαθείς σκληρά να τις ξεπεράσεις. Αύριο έχουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα.

Πρέπει να ξεχάσουμε τα πάντα, να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε να παίξουμε ξανά το ποδόσφαιρο μας. Τι θα συμβεί αύριο στο γήπεδο εξαρτάται από εμάς. Θέλουμε να είστε στο πλευρό μας. Να είστε σίγουροι ότι θα... πεθάνουμε στον αγωνιστικό χώρο για να φύγουμε από το γήπεδο με τη νίκη
», έγραψε ο αριστερός μπακ-χαφ του ΠΑΟΚ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε το «ποστάρισμα» του Ρουμάνου άσου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x