Betmasters

Ρεφάρουν Μακάμπι Τελ Αβίβ και Βαλένθια

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr τα «διπλά» δύο ομάδων στην Ευρωλίγκα, οι οποίες ψάχνουν νίκες και για να συνέλθουν βαθμολογικά.

Στον όμιλο του Ολυμπιακού ο «αδύναμος κρίκος», ως τώρα, είναι η λεβαντίνικη ομάδα που μετά την ήττα από τους «ερυθρόλευκους» στην Ισπανία έχασε και στην Τουρκία πολύ πιο εύκολα απ΄ ό,τι δείχνει το τελικό 71-64. Τα τρία επόμενα ματς με Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, Λαμποράλ εντός και Νεπτούνας στη Λιθουανία είναι καθοριστικά και το ζητούμενο είναι οι τρεις νίκες! Στην ισπανική ACB η Βαλένθια τα πηγαίνει εξαιρετικά, με 3-1 απολογισμό, κι αν μπορέσει ν΄ αντέξει στην καυτή έδρα των Σέρβων θα το πάρει το αποτέλεσμα. Είναι εμπειρότερη, με ποιοτικότερο ρόστερ.

Στο δεύτερο γκρουπ της Ευρωλίγκας, επίσης για την τρίτη αγωνιστική, η Μακάμπι δίνει back-to-back εκτός έδρας παιχνίδι. Μετά το στραπάτσο στη Μόσχα και το βαρύ 99-80 (που θα μπορούσε να είναι ακόμη… χειρότερο) από την ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη, οι Ισραηλινοί θα ψάξουν το πρώτο τους «διπλό» σε μία δύσκολη έδρα μεν με ομάδα κατώτερη των Ρώσων δε. Κλειδί αποτελεί το τι θα κάνει ο Πάργκο, ο οποίος ήταν σκιά του εαυτού του στη Μόσχα. Δεν λογίζεται καν αουτσάιντερ η Μακάμπι, όπως δίνεται παρά το +0,5 των Βερολινέζων, με αποτέλεσμα το 1,85 να είναι πλήρως ικανοποιητικό σε απόδοση για την απλή νίκη. Οι Γερμανοί πάλεψαν στη Μάλαγα, όπου έχασαν στο όριο, και σαφέστατα έχουν επίσης κίνητρο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
735. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ (+2,5): 2 (1,75)
736. ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (+0,5) – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: 2 (1,85)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x