Επικαιρότητα

Ρεκόρ: Κατάπιε 82 «αυγά» κοκαϊνης

Πανελλήνιο... ρεκόρ κατάποσης κοκαΐνης, έσπασε ο 50χρονος Κάρλος από την Ισπανία! Είχε καταπιεί 82 «αυγά»

Πανελλήνιο... ρεκόρ κατάποσης κοκαΐνης, έσπασε ο 50χρονος Κάρλος από την Ισπανία! Είχε καταπιεί 82 «αυγά» του ναρκωτικού βάρους... ενός κιλού και 425 γραμμαρίων.

Εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι οποίοι μετά από... ακτινογράφηση εντόπισαν το ύποπτο φορτίο στο στομάχι του! Ο 50χρονος είχε φθάσει αεροπορικώς στη χώρα μας από την Αντίς Αμπέμπα Αιθιοπίας μέσω Καΐρου Αιγύπτου, χωρίς να έχει πάρει κανένα γεύμα κατά τη διάρκεια των πτήσεων προκειμένου να μην έχει κάποια ανεπιθύμητη... εκκένωση.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου μετά από τις απαραίτητες διαδικασίες «κάθαρσης»,... απέβαλε τις 82 αυτοσχέδιες ωοειδείς συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 1.425 γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο Κάρλος αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, από χώρες της Αφρικής προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Οι αξιωματικοί της αρμόδιας υπηρεσίας, σημειώνουν ότι την... 2η θέση στην ποσότητα κατάποσης ναρκωτικών, κατέχει πλέον ο 38χρονος Τζόελ Ανιίνο Ιζόνα, ο Πίου της γνωστής τηλεοπτικής διαφήμισης, ο οποίος είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2015 ερχόμενος αεροπορικώς από την Ουγκάντα, καθώς στο στομάχι του είχε... αποθηκεύσει 58 αυτοσχέδιες συσκευασίες ηρωίνης συνολικού βάρους 1.285 γραμμαρίων. Είχε υποστηρίξει ότι δέχθηκε να μεταφέρει τα ναρκωτικά λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που αντιμετώπιζε, και έλαβε 3.000 ευρώ για την μεταφορά.

Πηγή: Thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x