TV

Ρεκόρ τηλεθέασης για το Kick Off, που «χτύπησε» 43%!

Ασύλληπτο ρεκόρ τηλεθέασης έκανε το χθεσινοβραδινό Kick Off στον ΣΚΑΪ!

Η Νο1 αθλητική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έσπασε τα «μηχανάκια» της Nielsen και κέρδισε κατά κράτος τον ανταγωνισμό στη ζώνη late night!

Παίζοντας αμέσως μετά το Survivor, τα ποσοστά που κατέγραψε το Kick Off μέχρι και τις 02.00, ήταν εντυπωσιακά.

Στο 15-44 έφτασε σε μέσο όρο τετάρτου ακόμα και στο 43%! Επιπλέον, είχε και ένα τέταρτο με 32,5% και άλλο ένα με 26%, ενώ στο τελευταίο ημίωρο «χτύπησε» μ.ό. 27,7%! Όσο για το γενικό σύνολο έκανε σε μ.ό. τετάρτου ακόμα και 33,2%!

Ποσοστά που κράτησαν το Kick Off και τον ΣΚΑΪ στην κορυφή της τηλεθέασης καθ’ όλη τη διάρκεια προβολής της εκπομπής που παρουσιάζουν το επιτυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο του ΣΠΟΡ FM 94,6 Κ. Βαϊμάκης και Γ. Τσαούσης μαζί με τη Χρ. Βραχάλη!

Κορυφαία επίδοση το 30,2%!

Ο τελικός μέσος όρος του Kick Off στο 15-44 ήταν το συγκλονιστικό 30,2% και στο γενικό σύνολο το επιβλητικό 22,8%!

Μάλιστα, αυτό το ιλιγγιώδες 30,2% αποτελεί ρεκόρ για το Kick Off (το προηγούμενο ήταν 27,7%). Και αναμφίβολα αποτελεί και ένα από τα υψηλότερα νούμερα που έχει πετύχει ανάλογη αθλητική εκπομπή στην εγχώρια TV!

Δεύτερο πρόγραμμα στο σύνολο της ημέρας!

Επίσης, το 30,2% ανέδειξε το Kick Off δεύτερο πρόγραμμα σε τηλεθέαση για το σύνολο της χθεσινής ημέρας στην ελληνική τηλεόραση, πίσω μόνο από το Survivor που έκανε 60,8%! Ακολούθησε στην 3η θέση το δελτίο ειδήσεων του Alpha με 20,5%.

Παρεμπιπτόντως, το χθεσινό Kick Off ήταν το τελευταίο της σεζόν, μια και η αυλαία της Super League πέφτει μεθαύριο και από την προσεχή Κυριακή δεν θα υπάρχει ποδοσφαιρική δράση.

Εν τω μεταξύ, η Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ κατέγραψε χθες μέσο όρο μόλις 1,8% στο 15-44 και 4,9% στο γενικό σύνολο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x