Ψυχαγωγία

Ρέμος: «Στον ΣΠΟΡ FM κάνετε ραδιόφωνο με την καρδιά σας» (audio)

Τις δικές του ευχές για τα 20 χρόνια ΣΠΟΡ FM 94,6 έστειλε ο Αντώνης Ρέμος, μιλώντας στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής στην επετειακή εκπομπή των Γιώργου Χελάκη, Χρήστου Σωτηρακόπουλου, Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακού

«Αυτό που βλέπω και νιώθω πως αν και πέρασαν 20 χρόνια ΣΠΟΡ FM 94,6, ενημέρωσης και συντροφιάς, έχει παραμείνει το κέφι και κάνετε ραδιόφωνο με την καρδιά σας. Έχει ισοπεδωθεί η ενημέρωση στην ελληνική κοινωνία. Κανείς δεν πιστεύει κανέναν και εκείνο που μένει είναι η συντροφικότητα. Εσείς είστε ξεχωριστοί.

Είστε δημοσιογράφοι με κεφαλαία και για αυτό σας αναδεικνύει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια. Έχω λίγους δημοσιογράφους φίλους, όπως ο Γιάννης Θειακός που είναι εξαιρετικός φίλος και εσένα Χρήστο που σε εκτιμώ, σε σέβομαι και σε ασπάζομαι.

Ο τρίτος ραδιομαραθώνιος θα γίνει έξω από το Mega να μείνει αυτό το κανάλι, επειδή τα χρήματα πήγαιναν στους κρατικούς σταθμούς και το Mega περνάει μεγάλες δυσκολίες. Αν μιλήσουμε λίγο για ποδόσφαιρο, είναι ίσως από τα μοναδικά φαινόμενα το ποδόσφαιρο πως δεν κρίνεσαι από τις πράξεις σου, αλλά από το αποτέλεσμα. Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους οι προπονητές, οι παίκτες ή οι παράγοντες.

Όταν εγώ ανέλαβα τα πράγματα ήταν στη χειρότερή τους φάση. Κατάφερα τρία χρόνια να αντισταθώ παρά τα όποια προβλήματα και αυτά τα τρία χρόνια συνέβαλα να κάνω μεγάλες προσπάθειες για τον σύλλογο, αλλά εγώ και άλλοι παράγοντες φύγαμε κατατρεγμένοι και πληγωμένοι – όχι οικονομικά, άσχετα αν η δική μου ήταν μεγάλη – στην καρδιά μας, επειδή αγαπούσα την ομάδα από μικρός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x