Stoiximan Super League

Ρισβάνης: «Θα πάμε καλύτερα από πέρσι»

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός παρά το άνευρο ξεκίνημα στη σεζόν θα έχει μια καλύτερη πορεία από πέρσι δήλωσε ο Σπύρος Ρισβάνης εν όψει και του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός θα νικήσει τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο την Πέμπτη, αλλά και θα έχει μια καλύτερη σεζόν από την περσινή εξέφρασε ο Σπύρος Ρισβάνης.

«Θα είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Έχουμε βρει ένα ρυθμό και νομίζω ότι θα καταφέρουμε να περάσουμε από εκεί και να πάρουμε τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για μας. Σίγουρα ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα και δυνατή στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ο καθένας να δώσει το 100% και πιστεύω πως έτσι θα νικήσουμε. Είναι καλό που έχουμε ένα σερί νικών, μας δίνουν ψυχολογικό αβαντάζ και είμαστε ικανοποιημένοι από τους εαυτούς μας», δήλωσε ο νεαρός αμυντικός στην κάμερα της Nova.

«Πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα απ' ότι πέρυσι. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και πάντα πρέπει να βάζουμε υψηλούς στόχους. Κάνουμε το καλύτερο στις προπονήσεις για να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά μπορούμε», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x